Libnet.ro
UNICEF

22:00

Alegeri SUA 2020. Trump viziteaza cinci state-cheie in doua zile, Biden incearca sa convinga Pennsylvania

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Trump viziteaza cinci state-cheie in doua zile, Biden incearca sa convinga Pennsylvania

Presedintele republican in exercitiu Donald Trump participa duminica - cu doua zile inainte de alegeri - la cinci mitinguri in tot atatea state-cheie, iar adversarul sau democrat Joe Biden isi concentreaza finalul campaniei asupra Pennsylvaniei, de asemenea unul dintre statele cruciale in scrutinul de marti, relteaza BFMTV. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Violente pe strazile din Beverly Hills intre membri ai miscarii Black Lives Matter si sustinatorii lui Trump

Mai multi membri ai miscarii Black Lives Matter si mai multi sustinatori ai lui Donald Trump s-au luat la bataie in Beverly Hills, cu toata cateva zile inainte de alegeri.

EXCLUSIV Alegeri SUA 2020. Asul din maneca lui Donald Trump, cu ajutorul caruia poate produce surpriza, dezvaluit de politologul Andrei Taranu

Joe Biden este favorit in sondajele din Statele Unite ale Americii. Democratii au avut si in urma cu 4 ani un avantaj semnificativ, iar republicanii spera ca si in 2020 s-ar putea repeta scenariul. Andrei.

Alegeri SUA 2020 Trump avertizeaza Curtea Suprema sa nu faciliteze o victorie a lui Joe Biden

Presedintele american Donald Trump a avertizat Curtea Suprema a SUA ca Joe Biden ar urma sa extinda curtea pentru a numi judecatori liberali daca va castiga presedintia, denuntand perspectiva ca instanta sa faca posibila o asemenea victorie ridicola, transmite The Independent.

VIDEO Alegeri SUA: Biden si Trump strabat Midwest-ul cu patru zile inainte de scrutinul prezidential Texasul isi depaseste in votul anticipat prezenta la urne din 2016

Candidatul democrat pentru fotoliul de la Casa Alba Joe Biden si-a accelerat puternic campania vineri, cu patru zile inainte de scrutin, prin trei mitinguri in Midwest, unde se duce si Donald Trump, in speranta reeditarii scorurilor-surpriza bune din 2016, relateaza agentia AFP, preluata de News. ro.

Alegeri SUA 2020. Cea mai scumpa campanie din istorie: sumele cheltuite de candidati

Inca in curs de derulare, campania electorala pentru alegerile din 3 noiembrie din Statele Unite a batut deja toate recordurile in materie de cheltuieli.

Alegeri SUA 2020. Filiale ale Partidului Democrat si centre de reflectie, vizate de hackeri rusi

Hackerii rusi acuzati de interferenta in alegerile prezidentiale din Statele Unite din 2016 a vizat mai devreme in acest an conturile de e-mail ale Partidului Democrat din California si Indiana si unele centre de reflectie influente de la Washington si New York.

Celebra publicatie medicala The Lancet se implica in lupta pentru Casa Alba: indemn la schimbare si critici voalate la adresa lui Trump

Revista medicala de referinta The Lancet ii indeamna vineri, cu cinci zile inainte de alegeri, pe alegatorii americani la schimbare si ataca in mod deschis gestionarea dezastruoasa a crizei COVID-19 de catre administratia Trump, relateaza AFP.

SUA alegeri 2020. Trump sau Biden, ce spun sondajele in statele-cheie. Cand vom afla castigatorul?

In ultima saptamana ramasa pana la alegerile prezidentiale din SUA din 3 noiembrie, avansul lui Joe Biden a avut o usoara scadere la nivel national, iar Trump inca poate castiga, in functie de ce state cheie, respectiv ce state care au votat in 2016 cu Hillary Clinton, obtine sau poate intoarce din drum.

Alegeri SUA: Mitingurile electorale ale lui Donald Trump au cauzat peste 30.000 de cazuri de Covid-19 (studiu)

Mitingurile electorale ale presedintelui american Donald Trump au dus la peste 30. 000 de cazuri confirmate de Covid-19 si probabil au cauzat moartea a 700 de americani, conform unui studiu realizat de o echipa de la Stanford.

Alegeri SUA 2020. Ce rol joaca religia in prezidentialele americane

Evanghelici, protestanti, catolici, evrei, musulmani, mormoni sau atei, fiecare vot este pretios, iar candidatul republican Donald Trump si cel democrat Joe Biden, nu ignora acest lucru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )