Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alegeri SUA 2020. Cea mai scumpa campanie din istorie: sumele cheltuite de candidati

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Cea mai scumpa campanie din istorie: sumele cheltuite de candidati

Inca in curs de derulare, campania electorala pentru alegerile din 3 noiembrie din Statele Unite a batut deja toate recordurile in materie de cheltuieli. continuă pe Adevărul

Cea mai sexy femeie din lume, foto nud insarcinata in 5 luni

Cea mai sexy femeie din lume, Emily Ratajkowski, a anuntat ieri ca este insarcinata. Ba chiar a pozat nud, cu burtica la vedere. Nu pe coperta vreunei reviste de top, ci pe contul ei de Instagram.

Cea mai cautata planeta din sistemul solar: aceasta cercetare ar putea oferi un raspuns pentru Planeta X

Astronomii verifica o tehnica ce ar putea ajuta la vanatoarea lumii nedescoperite inca, despre care unii cercetatori cred ca se ascunde in universul exterior extrem, dincolo de orbita lui.

Alegeri SUA 2020. Filiale ale Partidului Democrat si centre de reflectie, vizate de hackeri rusi

Hackerii rusi acuzati de interferenta in alegerile prezidentiale din Statele Unite din 2016 a vizat mai devreme in acest an conturile de e-mail ale Partidului Democrat din California si Indiana si unele centre de reflectie influente de la Washington si New York.

Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden? Pe cine prefera militarii americani

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden este preferatul personalului militar american activ, dar adversarul sau republican Donald Trump se bucura de un sprijin mai mare in randul veteranilor, arata un sondaj prezentat de Business Insider cu o saptamana inainte de alegerile din Statele Unite.

EXCLUSIV Alegeri SUA 2020. Asul din maneca lui Donald Trump, cu ajutorul caruia poate produce surpriza, dezvaluit de politologul Andrei Taranu

Joe Biden este favorit in sondajele din Statele Unite ale Americii. Democratii au avut si in urma cu 4 ani un avantaj semnificativ, iar republicanii spera ca si in 2020 s-ar putea repeta scenariul. Andrei.

VIDEO Alegeri SUA 2020: Joe Biden a votat anticipat in Delaware

Joe Biden, candidatul democrat la Casa Alba, a votat anticipat miercuri in orasul natal Wilmington, Delaware, pentru alegerile prezidentiale in care il are drept contracandidat pe presedintele republican Donald Trump, relateaza AFP.

Wall Street are cea mai proasta saptamana si cea mai proasta luna din martie

Bursa din New York a incheiat sesiunea de vineri in rosu, inregistrand cele mai mari scaderi saptamanale si lunare din martie, piata fiind ingrijorata de reaparitia virusului si de alegerile prezidentiale tensionate si incerte ale SUA, potrivit AFP. De-a lungul saptamanii, Dow Jones a pierdut 6,5%, iar Nasdaq, dominat de actiunile pe tehnologie, si SP 500 au scazut cu 5,5% si 5,6%.

Cea mai mare lovitura pentru lansarea Xbox Series X: ce se intampla cu Halo Infinite

Unul dintre cele mai importante titluri pentru lansarea Xbox Series X ar fi trebuit sa fie Halo Infinite. Dupa mai multe amanari, dezvoltarea viitorului joc a primit cea mai serioasa.

Draga, am micsorat copiii?: Cercetatorii olandezi au creat cea mai mica barca din lume

Oamenii de stiinta au creat cea mai mica barca din lume cu o dimensiune de doar 30 de micrometri lungime, atat de mica incat ar putea naviga pe un fir de par uman, relateaza CNN.

Cea mai mare scoala din Ramnicu Sarat a trecut in scenariul rosu

Este vorba despre Scoala Gimnaziala nr. 1, unitate de invatamant in care desfasurarea cursurilor fata in fata se suspenda pentru a treia oara de la debutul anului scolar din cauza imbolnavirilorde coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )