Libnet.ro
UNICEF

05:45

Alegeri SUA 2020. Marile probleme din sistemul de vot american, prin vocea lui Leonardo DiCaprio (si a altor celebritati)

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA 2020. Marile probleme din sistemul de vot american, prin vocea lui Leonardo DiCaprio (si a altor celebritati)

Dupa Al Doilea Razboi Mondial, Statele Unite ale Americii si-au asumat un rol neoficial: generatorul de democratii din intreaga lume. Dar ce se intampla cand chiar americanii incep sa-si piarda increderea in corectitudinea sistemului de vot american? Adica exact in stalpul de rezistenta al democratiei. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Marile probleme din sistemul de vot american, prin vocea lui Leonardo DiCaprio (si a altor celebritati)

Dupa Al Doilea Razboi Mondial, Statele Unite ale Americii si-au asumat un rol neoficial: generatorul de democratii din intreaga lume. Dar ce se intampla cand chiar americanii incep sa-si piarda increderea in corectitudinea sistemului de vot american? Adica exact in stalpul de rezistenta al democratiei.

Alegeri SUA 2020. Un judecator a blocat decizia prin care guvernatorul pro-Trump din Texas incerca sa restrictioneze votul prin corespondenta

Un judecator american a blocat decizia guvernatorului de Texas cu privire la reducerea numarului de puncte de depunere a buletinelor de vot pentru cei care prefera sa voteze prin corespondenta la alegerile din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020. Dezbatere plina de acuze intre Kamala Harris si Mike Pence

Confruntarea dintre candidatii la functia de vicepresedinte al SUA, republicanul Mike Pence si democrata Kamala Harris, a fost echilibrata, fara ca vreunul dintre interlocutori sa se remarce printr-o abordare deosebita.

Alegeri SUA 2020. Romanii ar trebui sa tina cu Joe Biden sau cu Donald Trump?

Ce au insemnat pentru Romania cei patru ani cu Donald Trump la Casa Alba si la ce ar trebui sa ne asteptam de la alegerile din SUA din 3 noiembrie 2020, plus alte intrebari, intr-un interviu cu Antonia Colibasanu, analist geopolitic la Geopolitical Futures si lector universitar doctor la SNSPA.

Alegeri SUA 2020. Biden vinde pliciuri de muste pentru a-si lua zborul in fata lui Trump

Candidatul Partidului Democrat la Casa Alba, Joe Biden, incearca sa faca bani pentru campanie vanzand pliciuri de muste. Ideea i-a venit dupa un incident bizar produs in timpul dezbaterii intre nominalizatii la postul de vicepresedinte.

Alegeri SUA 2020. Trump ameninta sa nu participe la urmatoarea dezbatere televizata cu Biden: formatul virtual nu este acceptabil

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala in format virtual cu contracandidatul sau Joe Biden.

Alegeri Locale 2020 Bistrita-Nasaud: Cetatenii unei localitati, rechemati, duminica, la vot

Vor fi organizate din nou alegeri locale intr-o localitate din Bistrita-nasaud, dupa ce doi candidati au obtinut acelasi numar de voturi. Alegeri Locale2020 Bistrita-Nasaud: Locuitorii unei.

Alegeri locale 2020: Un primar din Botosani a obtinut al optulea mandat consecutiv

Primarul comunei Hudesti din judetul Botosani, Viorel Atomei, a obtinut cel de-al optulea mandat consecutiv, el fiind cel mai longeviv ales local din judet, transmite Agerpres.

Peste 5.000 de angajati din sistemul sanitar, infectati cu coronavirus de la debutul epidemiei

224 de angajati din sistemul sanitar din Romania - cadre medicale si personal auxiliar - s-au infectat cu coronavirus de la debutul epidemiei in Romania, in aceasta primavara, anunta Ministerul Sanatatii. 834 dintre ei sunt medici, iar 2. 363 - asistente medicale.

ALEGERI SUA: Aspirantii la functia de vicepresedinte Kamala Harris si Mike Pence s-au confruntat intr-o dezbatere televizata

Candidata democrata la functia de vicepresedinte al SUA, Kamala Harris, a denuntat modul in care administratia Trump a gestionat pandemia noului coronavirus drept cel mai mare esec din istoria americana in deschiderea dezbaterii televizate impotriva vice-presedintelui republican Mike Pence, informeaza News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )