Libnet.ro
UNICEF

21:00

ALEGERI SUA: Donald Trump pierde teren in Pennsylvania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Donald Trump pierde teren in Pennsylvania

Ultimele date arata ca presedintele american Donald Trump pierde teren in Pennsylvania, stat care reprezinta 20 de voturi in colegiul electoral, avand un avans de mai putin de 50. 000 de voturi la fiecare noua transa de buletine de vot. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri SUA: Trump pierde teren in Pennsylvania

Ultimele date arata ca presedintele american Donald Trump pierde teren in Pennsylvania, stat care reprezinta 20 de voturi in colegiul electoral, avand un avans de mai putin de 50. 000 de voturi la fiecare noua transa de buletine de vot, relateaza dpa, citata de Agerpres. in Arizona, care reprezinta 11 voturi in colegiul electoral, conduce candidatul democrat Joe Biden care a inregistrat o crestere de aproximativ 46. 000 de voturi. intre timp, in Georgia sunt 2. 500 de voturi care ii separa pe cei doi candidati. in Nevada, unde situatia nu se actualizeaza continuu, Biden are un avans de aproximativ 11. 400 de voturi. Statul are sase voturi in colegiul electoral.

ALEGERI SUA: Trump pierde teren in Pennsylvania

Ultimele date arata ca presedintele american Donald Trump pierde teren in Pennsylvania, stat care reprezinta 20 de voturi in colegiul electoral, avand un avans de mai putin de 50. 000 de voturi la fiecare noua transa de buletine de vot, relateaza dpa si Agerpres.

Alegeri SUA. Donald Trump: Am castigat aceste alegeri

Donald Trump, presedintele SUA si candidat pentru un nou mandat prezidential, si-a anuntat victoria .

ALEGERI SUA: Donald Trump sustine ca va castiga daca nu i se fura alegerile

Presedintele Donald Trump a reiterat ieri ca va castiga alegerile prezidentiale din SUA, pe care democratii incearca sa i le fure , a acuzat el din nou, fara a prezenta vreo dovada concreta in acest sens.

ALEGERI SUA: Donald Trump a castigat in Arkansas

Donald Trump a fost anuntat castigator in statul Arkansas la doar cateva momente dupa inchiderea urnelor.

ALEGERI SUA: Donald Trump a castigat inca 4 state iar Biden inca 7

Urnele au inceput sa se inchida in tot mai multe state si sa anunte castigatorii. La ultima actualizare Trump a castigat inca 4 state iar Biden inca 7.

Alegeri SUA - Donald Trump si Joe Biden isi disputa presedintia SUA

Pandemia de COVID-19, numarul fara precedent de ridicat al voturilor exprimate anticipat, lipsa de coerenta referitoare la modalitatea in care vor fi numarate aceste voturi si conflictele in justitie aflate in derulare au facut ca rezultatul alegerilor.

ALEGERI iN SUA |Donald Trump, reactii dupa noile date din statele-cheie: Conduceam detasat, apoi, unul cate unul, au inceput sa dispara ca prin farmec. Foarte straniu

Donald Trump, presedinte american in functie si candidat republican pentru un nou mandat, a reluat postarile critice pe Twitter, dupa ce in state-cheie precum Wisconsin si Michigan adversarul sau, democratul.

Miscari strategice in ziua votului din SUA. Donald Trump a atacat Curtea Suprema, iar Joe Biden a scris pe zidul casei in care a crescut

Donald Trump, presedintele american candidat pentru al doilea mandat si Joe Biden, contracandidatul democrat, au incercat, fiecare in felul sau, sa mobilizeze electoratul la urne pe parcursul zilei de 3 noiembrie.

ALEGERI SUA: Eric Trump face apel la un razboi total in legatura cu acuzatiile de frauda lansate de tatal sau

Eric Trump, fiul cel mare al presedintelui american in exercitiu Donald Trump, a facut apel ca tatal sau sa duca un razboi total in legatura cu acuzatiile, nesustinute de dovezi, de frauda electorala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )