Libnet.ro
UNICEF

14:00

Miscari strategice in ziua votului din SUA. Donald Trump a atacat Curtea Suprema, iar Joe Biden a scris pe zidul casei in care a crescut

Antena3 Antena3,
Miscari strategice in ziua votului din SUA. Donald Trump a atacat Curtea Suprema, iar Joe Biden a scris pe zidul casei in care a crescut

Donald Trump, presedintele american candidat pentru al doilea mandat si Joe Biden, contracandidatul democrat, au incercat, fiecare in felul sau, sa mobilizeze electoratul la urne pe parcursul zilei de 3 noiembrie. continuă pe Antena3

Donald Trump lamureste lucrurile. in ce conditii isi va declara victoria in alegeri actualul presedinte al SUA

Presedintele SUA, Donald Trump, a adus, marti, clarificari asupra conditiilor in care isi va declara victoria in alegeri, in urma scrutinului prezidential din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020. Care sunt cotele lui Donald Trump si Joe Biden la casele de pariuri

Casele de pariuri il dau castigator al alegerilor prezidentiale din SUA pe candidatul democrat, Joe Biden, in prezent, cotele de pariuri nu sunt favorabile actualului presedinte al SUA, Donald Trump. O situatie.

SUA: Celebrul imunolog Anthony Fauci ar putea fi concediat de presedintele Donald Trump

Presedintele SUA, Donald Trump, a sugerat ca il va demite pe celebrul imunolog Anthony Fauci, daca va castiga un nou mandat la Casa Alba. Acesta a anuntat luni ca ar putea lua aceasta decizie in contextul in.

FOTO. Alegeri SUA 2020. Cum arata Philadelphia, un oras cheie in alegerile americane, in ziua votului: magazine baricadate si Garda Nationala pe strazi

Un sondaj realizat de Yahoo News YouGov spune ca 77% dintre votantii americani se tem ca, dupa terminarea alegerilor, in SUA vor izbucni violente. Un caz interesant este orasul Philadelphia, capitala statului Pennsylvania, unde multe magazine din centrul orasului sunt deja baricadate, iar Garda Nationala patruleaza pe strazi.

Donald Trump si-a incheiat turneul electoral in lacrimi: Cred ca vom castiga tot. Cred ca maine vom avea una din cele mai mari victorii din istorie

Presedintele SUA, Donald Trump, si-a incheiat turneulelectoral in lacrimi la Grand Rapids, Michigan dupa miezul noptii. Nu ma faceti sa plang, le-a spus Trump sustinatorilor adunati.

Cresteri in debutul sesiunilor de tranzactionare din Europa, in ziua alegerilor din SUA

Pietele europene au deschis in crestere astazi, in ziua alegerilor prezidentiale din Statele Unite, investitorii sperand la risipirea incertitudii politice manifestata in timpul campaniei electorale, conform investing. com.

Alegeri SUA 2020: Donald Trump recunoaste ca nu si-a pregatit un discurs de renuntare sau de acceptare

Presedintele american Donald Trump a recunoscut marti nu s-a gandit deocamdata la un discurs de renuntare sau la un discurs de acceptare pentru finalul zilei alegerilor prezidentiale din SUA, transmite dpa, potrivit Agerpres.

Relatia SUA-Romania. Ce ar insemna pentru tara noastra castigarea unui nou mandat de catre Donald Trump

Alegerile prezidentiale din SUA au o importanta miza si pentru Romania. Potrivit specialistilor in politica externa a SUA, o victorie a lui Donald Trump ar putea fi favorabila pentru interesele geostrategice.

Alegeri SUA 2020. BIOGRAFIE: Donald Trump, America si principiul eu inainte de toate

Donald Trump, care nu se sfieste sa spuna despre sine ca unii cred ca este un adevarat geniu, a scris un capitol extraordinar din toate punctele de vedere - prin provocari, insulte si tweeturi ironice - al istoriei Statelor Unite, comenteaza AFP.

ALEGERI iN SUA |Analiza lui Michael Moore, unul dintre putinii care au anticipat victoria lui Donald Trump in 2016. Atat de crancena e batalia de acum

Regizorul Michael Moore, laureat cu Oscar, a fost unul dintre putinii care au anticipat victoria lui Donald Trump la alegerile prezidentiale americane din 2016. De data aceasta, el se fereste sa faca previziuni,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )