Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alegeri SUA: Ce este Rust Belt si de ce statele din aceasta zona vor avea un rol decisiv la alegeri

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA: Ce este Rust Belt si de ce statele din aceasta zona vor avea un rol decisiv la alegeri

Rust Belt reprezinta ceea ce a fost inima industriala a SUA pana in 1980 cand a intrat in declin. Presedintele Trump a resuscitat asteptarile aici in 2016, deoarece a promis sa revitalizeze regiunea in dificultate si sa creeze locuri de munca si prosperitate. Patru ani mai tarziu, aceste promisiuni sunt pe buletinul de vot pentru multi din regiune, iar sondajele ar trebui sa-l ingrijoreze pe presedintele american, scrie Thomas O Falk, pe insideover. com. Economia SUA sub Donald Trump, cateva cifre cheieTrei scenarii ale alegerilor din SUA ar putea conduce la o disputa indelungata si periculoasaPatru ani cu Donald Trump la Casa Alba: Cum arata bilantul presedintelui american. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV Alegeri SUA 2020. Asul din maneca lui Donald Trump, cu ajutorul caruia poate produce surpriza, dezvaluit de politologul Andrei Taranu

Joe Biden este favorit in sondajele din Statele Unite ale Americii. Democratii au avut si in urma cu 4 ani un avantaj semnificativ, iar republicanii spera ca si in 2020 s-ar putea repeta scenariul. Andrei.

Alegeri SUA 2020. Violente pe strazile din Beverly Hills intre membri ai miscarii Black Lives Matter si sustinatorii lui Trump

Mai multi membri ai miscarii Black Lives Matter si mai multi sustinatori ai lui Donald Trump s-au luat la bataie in Beverly Hills, cu toata cateva zile inainte de alegeri.

Alerta meteo in Romania. Atentie, vin ninsorile in tara din aceasta noapte

Pentru aceasta seara si noapte Administratia Nationala de Meteorologie anunta scaderea temperaturilor, iar pentru ziua de maine vreme rece. in aceasta dupa-masa ANM a emis si o avertizare meteo de Cod Galben pentru anumite zone din tara. Meteo, Cod Galben de ninsori incepand din aceasta seara si pana maine seara, Administratia Nationala de Meteorologie a .

Alegeri SUA 2020. Kamala Harris poate visa la Casa Alba

Scenariul unui Joe Biden ales presedinte si obligat sa renunte la mandat din motive de sanatate nu este exclus. Senatoarea de culoare Kamala Harris ar deveni astfel prima femeie presedinta a Statelor Unite.

Alegeri SUA 2020. Trump si Biden se bat pentru statele cheie, in ultima zi de campanie

Presedintele american Donald Trump isi incheie campania electorala cu 10 mitinguri pe parcursul a doua zile in statele considerate cheie pentru castigarea alegerilor prezidentiale.

Alegeri SUA 2020. Trump viziteaza cinci state-cheie in doua zile, Biden incearca sa convinga Pennsylvania

Presedintele republican in exercitiu Donald Trump participa duminica - cu doua zile inainte de alegeri - la cinci mitinguri in tot atatea state-cheie, iar adversarul sau democrat Joe Biden isi concentreaza finalul campaniei asupra Pennsylvaniei, de asemenea unul dintre statele cruciale in scrutinul de marti, relteaza BFMTV.

Alegeri SUA 2020. Cea mai scumpa campanie din istorie: sumele cheltuite de candidati

Inca in curs de derulare, campania electorala pentru alegerile din 3 noiembrie din Statele Unite a batut deja toate recordurile in materie de cheltuieli.

Alegeri SUA 2020. Filiale ale Partidului Democrat si centre de reflectie, vizate de hackeri rusi

Hackerii rusi acuzati de interferenta in alegerile prezidentiale din Statele Unite din 2016 a vizat mai devreme in acest an conturile de e-mail ale Partidului Democrat din California si Indiana si unele centre de reflectie influente de la Washington si New York.

Alegeri SUA 2020. Ce s-a schimbat in sondaje: Donald Trump a mai recuperat in unele state-cheie, dar a pierdut teren in altele

Presedintele american Donald Trump a mai recuperat in sondajele nationale inainte de alegerile de pe 3 noiembrie in 9 din cele 12 state decisive pentru desemnarea unui castigator avand in vedere numarul de electori. Biden are insa un avans important si conduce in fata lui Trump in 10 din cele 12 state ce pot inclina balanta in favoarea unuia din candidati. Totodata, Biden are in plus 5. 6% din voturi populare fata de Hillary Clinton in 2016.

ALEGERI SUA 2020: Ce arata rezultatele sondajelor finale, cu o zi inaintea scrutinului prezidential

A mai ramas o zi pana la alegerile din Statele Unite si au aparut sondajele finale pentru cursa prezidentiala, scrie Business Insider.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )