Libnet.ro
UNICEF

16:00

ALEGERI SUA: Joe Biden il numeste pe Ron Klain sef de personal si asistent al presedintelui SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Joe Biden il numeste pe Ron Klain sef de personal si asistent al presedintelui SUA

Presedintele ales al SUA Joe Biden l-a numit miercuri pe Ron Klain, un important oficial democrat, sef de personal si asistent al presedintelui. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale in SUA. Joe Biden califica drept jenant refuzul lui Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea: Am inceput deja tranzitia de putere

Presedintele ales al Statelor Unite, democratul Joe Biden, sustine ca refuzul lui Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea in alegerile prezidentiale este jenant, precizand ca procedurile privind.

VIDEO Modul inedit in care actrita Jennifer Lawrence a sarbatorit victoria lui Joe Biden pe strazile din Boston

Joe Biden a devenit al 46-lea presedinte al SUA, acesta invingandu-l pe Donald Trump. Actrita Jennifer Lawrence a sarbatorit intr-un mod unic pe strazile din Boston, iar postarea a adunat peste un milion de like-uri pe contul de Instagram al celor de la People.

Presedintele ales al SUA, Joe Biden, anunta un grup operational pentru gestionarea pandemiei de Covid-19

Joe Biden, presedintele ales al Statelor Unite, a anuntat luni crearea unui grup operational format din experti medicali ce va fi insarcinat cu dezvoltarea unui plan pentru limitarea raspandirii noului coronavirus, relateaza agentia DPA, preluata de Agerpres.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru presedintele ales al SUA, Joe Biden

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj de felicitare, luni, presedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Jeo Biden, in care ii spune tara noastra ramane ferm angajata sa continue promovarea obiectivelor noastre comune de securitate strategica, aparare si economice.

JOE BIDEN: Purtarea mastii nu este o declaratie politica

Purtarea mastii nu este o declaratie politica , a afirmat astazi presedintele ales al SUA, Joe Biden, care si-a and implorat and compatriotii sa se protejeze pe ei insisi si sa-i protejeze si pe ceilalti in fata epidemiei de COVID-19.

Joe Biden l-a numit pe Ron Klain, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai democratului, sef de personal si asistent al presedintelui

Presedintele ales al SUA Joe Biden l-a numit miercuri pe Ron Klain, un important oficial democrat, sef de personal si asistent al presedintelui, informeaza Reuters.

Cine este Ron Klain, seful de cabinet ales de Joe Biden

Presedintele ales Joe Biden l-a ales pe Ron Klain ca sef al cancelariei de la Casa Alba odata cu preluarea mandatului. Acesta a fost consilierul lui Biden din 1980 cand ocupa functia de senator si cand.

Penibilul continua. Departamentul de Stat obstructioneaza accesul lui Joe Biden la mesajele de la lideri straini

O multime de mesaje de la lideri straini adresate presedintelui ales al SUA, Joe Biden, se afla la Departamentul de Stat, dar administratia Donald Trump il impiedica pe politicianul democrat sa aiba acces la ele, au declarat miercuri pentru CNN surse diplomatice americane apropiate acestui dosar. Biden nu primeste nici informarile zilnice de la serviciile de informatii.

Mesajul lui Klaus Iohannis catre Joe Biden, noul presedinte al SUA

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis, luni, un mesaj de felicitare presedintelui ales al SUA, Joe Biden, in care-i multumeste acestuia pentru contributia adusa parteneriatului strategic dintre Romania si SUA in perioada in care Biden a fost vicepresedinte SUA. Astept cu interes sa lucram impreuna, a mai afirmat Iohannis.

Joe Biden si Boris Johnson. Cum a decurs prima lor convorbire telefonica si ce au stabilit cei doi

Alegerile Prezidentiale din America s-au terminat, aproape. Conform datelor preliminare Joe Biden este presedintele ales. Prim-ministrul britanic Boris Johnson l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria sa in alegerile din SUA. Joe Biden l-a sunat pe premier primul, inaintea liderilor altor tari europene importante. Joe Biden incinge telefoanele, sunand liderii europeni Asteptarea de a vorbi .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2783 seconds )