Libnet.ro
UNICEF

13:46

Cine este Ron Klain, seful de cabinet ales de Joe Biden

B1 B1,
Cine este Ron Klain, seful de cabinet ales de Joe Biden

Presedintele ales Joe Biden l-a ales pe Ron Klain ca sef al cancelariei de la Casa Alba odata cu preluarea mandatului. Acesta a fost consilierul lui Biden din 1980 cand ocupa functia de senator si cand. continuă pe B1

Biden si-a ales seful de cabinet. Cine este Ron Klain

Presedintele ales Joe Biden l-a desemnat pe veteranul Ron Klain pentru a ocupa pozitia de sef al cancelariei de la Casa Alba odata cu preluarea mandatului. Klain a fost consilierul lui Biden inca din 1980 cand acesta era senator si in perioada in care a fost vicepresedinte, scrie BBC News.

Joe Biden l-a numit pe Ron Klain, unul dintre cei mai apropiati colaboratori ai democratului, sef de personal si asistent al presedintelui

Presedintele ales al SUA Joe Biden l-a numit miercuri pe Ron Klain, un important oficial democrat, sef de personal si asistent al presedintelui, informeaza Reuters.

ALEGERI SUA: Joe Biden il numeste pe Ron Klain sef de personal si asistent al presedintelui SUA

Presedintele ales al SUA Joe Biden l-a numit miercuri pe Ron Klain, un important oficial democrat, sef de personal si asistent al presedintelui.

Cine este si cu ce se ocupa Ashley Biden, singura fiica a lui Joe Biden

Familia Biden este in centrul atentiei de zeci de ani. Dar unul dintre copiii presedintelui ales, Joe Biden, a ramas in cea mai mare parte sub radar, respectiv fiica sa Ashley Biden. Cine este si cu ce se.

CIOLOS: I-am trimis azi o scrisoare presedintelui ales Joe Biden pentru a promova statul de drept in lume

Liderul Renew Europe, Dacian Ciolos, scrie, intr-o postare pe Twitter, ca i-a trimis presedintelui ales, Joe Biden o scrisoare in care face apel la cooperare in scopul promovarii statului de drept in lume, potrivit g4media.

Cine este profesoara care isi umilea studentii de la Medicina. Reactia ei a ajuns virala pe internet

O profesoara de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Capitala, a fost suspendata din functie dupa ce a ajuns virala in mediul online. Aceasta a incercat sa isi invete studentii cum sa i se adreseze. Cine este profesoara care isi umilea studentii de la Medicina Dupa ce a ajuns virala pe internet, .

Cine este Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, si cum arata ea inainte de operatiile estetice. De nerecunoscut

Daria Radionova a devenit cunoscuta datoita lui Alex Bodi, iar desi apare in peisaj destul de des nimeni nu stie multe detalii despre ea. Cine este si cum arata inainte de operatiile estetice? Cine este Daria Radionova? Cum arata inainte de operatiile estetice? Multi se intreaba cum a reusit Daria Radionova sa ajunga in anturajul .

Cine este Teo de la iUmor. Cum a devenit Claudiu Teohari cunoscut in toata lumea

Teo este considerat parintele stand-up-ului romanesc. Numele real al acestuia este Claudiu Mihail Teohari. Acesta s-a nascut pe data de 11 noiembrie 1981, mergand pe al patruzecilea an. Iata cine este Teo de la iUmor si cum a devenit el celebru. Cine este Teo de la iUmor si cum a devenit atat de cunoscut Pe .

Cine este, de fapt, criminalul din Ghimpati. Mergea foarte des la masaj erotic

S-a aflat cine este, de fapt, criminalul din Ghimpati. Suspectul in cazul tinerei omorate si arse pe un camp dintre localitatile Ghimpati si Valea Plopilor, Giurgiu, era un client fidel al saloanelor de masaj erotic. Astefel, in ultimul timp, suspectul incepuse sa frecventeze salonul de masaj la care lucra si Mihaela Sabina Mircea. Suspectul in .

Femeia care a batut-o pe Cristina Joia a fost gasita de Politie. Cine este si ce se intampla acum cu ea

Designerul emisiunii Visuri la cheie, Cristina Joia, a depus plangere penala impotriva unei femei care a lovit-o in dupa-amiaza zilei de sambata. in cursul serii de luni, politistii au retinut-o pe cea care a batut-o cu bestialitate pe Cristina. Cine este femeia care a batut-o pe Cristina Joia. A fost gasita de politie Politistii au .

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )