Libnet.ro
UNICEF

17:00

ALEGERI SUA: Mai multe state din SUA se pregatesc pentru manifestatii violente dupa alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Mai multe state din SUA se pregatesc pentru manifestatii violente dupa alegeri

Mai multe state din SUA se pregatesc pentru un val de proteste violente dupa rezultatele alegerilor prezidentiale, indiferent de rezultator acestora. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Mai multe state si-au relaxat legislatia privind drogurile

Mai multe state americane au profitat ieri de referendumurile care insotesc in mod traditional alegerile prezidentiale americane pentru a-si relaxa legislatia privind drogurile, incepand cu Oregon, care a dezincriminat detinerea asa-numitelor droguri dure pentru uz personal, o premiera in Statele Unite, potrivit presei locale, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

ALEGERI SUA: Mai multe proteste ale miscarii BLM au loc in marile orase americane, dupa alegerile care il dau pe Donald Trump ca favorit

Simpatizantii miscarii Black Lives Matter s-au adunat in numar mare in mai multe orase din SUA, inclusiv in fata Casei Albe, in Washington, pentru a protesta fata de posibila realegere a actualului presedinte american, conform Digi24.

Mai multe localitati din Cluj, Timis si Salaj intra in carantina pentru 14 zile

Mai multe localitati din judetele Cluj, Timis si Salaj vor intra in carantinare zonala incepand de joi, 5 noiembrie, pentru o perioada de 14 zile, potrivit unui ordin semnat de secretarul de stat Raed Arafat. Gherla Cluj), Becicherecu Mic, Dudestii Noi, Dumbravita, Fibis, Ghiroda, Giroc, Mosnita Noua, Pesac Timis) si Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou Salaj) vor intra in carantina.

VIDEO in mai multe state europene s-au format cozi la sectiile de votare

La mai multe sectii de votare organizate in Belgia, Franta, Marea Britanie, Germania, Italia, Irlanda si Romania s-au format cozi, care in unele cazuri depasesc o suta de alegatori. Votantii, aflati peste hotare, sunt indemnati sa documenteze inainte de a porni la vot, transmite IPN.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara. Ce zone sunt vizate

Vremea continua sa fie raceasca in urmatoarele zile. Daca pana acum ne-am bucurat de temperaturi cu mult peste limita acestei perioade, lucrurile continua sa se schimbe. De aceasta data, mai multe zone se af.

A fost actualizata lista tarilor cu risc epidemiologic. Cele mai multe sunt din Europa

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni seara lista tarilor cu risc epidemio.

CORONAVIRUS |Mai multe regiuni din Italia sunt vizate de un nou lockdown

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a anuntat marti seara noi restrictii dupa ce autoritatile italiene au inregistrat ieri 353 de decese cauzate de noul coronavirus in ultimele 24 de ore, cel mai mare numar.

ALEGERI SUA: Trump denunta aparitia unor buletine surpriza , iar Biden doreste numararea tuturor buletinelor de vot

Presedintele american Donald Trump a incercat sa puna sub semnul intrebarii operatiunea de numarare a voturilor in mai multe state-cheie in alegerile prezidentiale din SUA, evocand fraude fara a furniza dovezi.

Alegeri SUA 2020. Donald Trump s-a declarat invingator inainte de numararea tuturor voturilor: Vom merge la Curtea Suprema

Presedintele american, Donald Trump, s-a declarat invingator in alegerile prezidentiale inainte ca toate voturile sa fie numarate in mai multe state importante precum Georgia, Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, Arizona sau Carolina de Nord. Trump a spus din nou ca se incearca fraudarea votului si ca va sesiza Curtea Suprema.

ALEGERI SUA: Doar 7 state mai asteapta rezultatele

In momentul de fata doar 7 state mai asteapta pronuntarea rezultatelor in cursa prezidentiala.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )