Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA Trump a lasat de inteles ca exista posibilitatea de a nu accepta rezultatul alegerilor

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA Trump a lasat de inteles ca exista posibilitatea de a nu accepta rezultatul alegerilor

Dupa o lunga campanie, milioane de americani au votat, marti, pentru a-si alege urmatorul presedinte. Sondajele de opinie au aratat ca democrata Hillary Clinton se bucura de un avans in fata republicanului Donald Trump. Intr-o lupta axata pe caracterul candidatilor, Clinton 69), fost secretar de stat al SUAsi Trump 70), un om de afaceri din New York, s-au acuzat reciproc de incapacitatea de a conduce SUA si de a face fata unor provocari ce ar putea aparea, precum redresarea economica dificila, militantii islamisti si ascensiunea Chinei, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Alegeri SUA: Americanii isi aleg marti cel de-al 45-lea presedinte din istorie. Sectiile de votare s-au deschis la ora 13:00 (ora Romaniei). Hillary Clinton, creditata cu prima sansa in fata lui Donald Trump

Americanii sunt asteptati marti la vot pentru a alege cel de-al 45-lea presedinte din istoria tarii, dar si noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Alegerile au loc la capatul a 511 zile de campanie electorala care a bulversat America, marcata de derapajele din discursul candidatului republican, dar si de ancheta FBI privind e-mail-urile candidatei democrate. Cel mai recent sondaj Reuters) o crediteaza pe candidata democrata Hillary Clinton 69 de ani) cu 90% sanse sa il invinga pe rivalul republican Donald Trump 70 de ani). ----------------------Ora 00:00 Wall Street a crescut marti, dupa o sesiune ezitanta, investitorii fiind cu ochii pe rezultatul votului: Dow Jones a castigat 0,40%, iar Nasdaq 0,53 %. Ora 23:25 Asa cum a facut si in timpul campaniei, Trump a lasat de inteles si pe ultima suta de metri ca exista posibilitatea de a nu accepta rezultatul alegerilor, declarand ca ar fi vazut rapoartele de nereguli de vot, potrivit Reuters. Ora 21:39 Plangere impotriva lui Eric Trump, fiul candidatului republican, dupa ce a postat pe Twitter o poza cu buletinul sau de vot The Guardian).

ALEGERI SUA 2016. Primele rezultate il au castigator pe Donald Trump

Romania libera iti va prezenta, in timp real, informatiile de despre modul cum au votat americanii la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie 2016. Marti .

REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Donald Trump a castigat si in Florida. A preluat conducerea si in Colegiul Elector, cu 216. Pentru a castiga e nevoie de 270 de voturi

Romania libera iti va prezenta, in timp real, informatiile de despre modul cum au votat americanii la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie 2016. Marti .

Rezultate alegeri SUA 2016

Romania libera iti va prezenta, in timp real, informatiile de despre modul cum au votat americanii la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie 2016. Marti .

Alegeri SUA 2016. Trump spune, in penultima zi de campanie, ca nu va accepta refugiati in Statele Unite fara sustinerea comunitatilor locale

Trump a spus la Minneapolis ca oamenii din zona vad deja rezultatele unei evaluari insuficiente a refugiatilor, in comunitatea de musulmani somalezi.

LIVE TEXT Alegeri SUA: Statele Unite isi aleg marti cel de-al 45-lea presedinte din istorie. Scrutinul incepe oficial la ora 11:00 GMT. Hillary Clinton, creditata cu prima sansa, in cel mai recent sondaj

Americanii sunt asteptati marti la vot pentru a alege cel de-al 45-lea presedinte din istoria tarii, dar si noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Din totalul de 218 milioane de cetateni eligibili sa isi exprime dreptul la vot, aproximativ 145 de milioane s-au inscris pe liste pentru a se prezenta la urne. Statele Unite folosesc un sistem de vot indirect pentru a-si alege presedintele. Exista, practic, doua voturi: unul popular, al cetatenilor, si unul al electorilor, in care voteaza reprezentanti alesi pentru a sustine un candidat din fiecare stat - asa-numitii electori. Cel mai recent sondaj, dat publicitatii de Reuters/Ipsos cu doar cateva ore inaintea alegerilor, o crediteaza pe candidata democrata Hillary Clinton cu 90% sanse sa il invinga pe rivalul republican Donald Trump. ----------------------Ora 8:40: Scrutinul incepe oficial la 06:00 11:00 GMT) pe coasta estica a SUA. 7 alegatori din Dixville Notch, localitate situata la frontiera nord-estica a SUA in Muntii Appalachi, au lansat simbolic alegerile prezidentiale, votand in cursul noptii de luni spre marti, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2016. Trump si Clinton au pregatit petreceri de victorie complet diferite

Cei doi candidati la presedintia SUA, Hillary Clinton si Donald Trump, se pregatesc complet diferit sa isi sarbatoreasca eventuala victorie in alegeri. Spre uimirea tuturor, Trump a planificat o petrecere relativ mica, fata de cea a rivalei sale democrate.

Alegeri SUA: Candidatul Trump a dat in judecata statul Nevada

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a dat in judecata registrul electoral din statul Nevada pe motiv ca acesta a permis ca o sectie de votare din Las Vegas sa ramana deschisa dupa ora normala.

Alegeri SUA: schimbare de situatie in proiectiile privind votul. Donald Trump devine al 45-lea presedinte american

Donald Trump ar fi castigat alegerile din Statele Unite, cu 276 la 218, conform unor sondaje publicate de Associated Press si Washington Post, iar Hillary Clinton si-ar fi recunoscut infrangerea. Cum arata harta statelor care l-au propulsat pe Trump al.

Alegeri SUA 2016. Ce au declarat Hillary Clinton si Donald Trump dupa ce au votat FOTO VIDEO

Cei doi candidati la prezidentialele americane, democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, au votat la New York. Prima s-a prezentat la urne Hillary Clinton, iar peste trei ore, dar la alta sectie de votare, a venit si Donald Trump.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )