Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alegeri SUA 2016. Trump spune, in penultima zi de campanie, ca nu va accepta refugiati in Statele Unite fara sustinerea comunitatilor locale

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Trump spune, in penultima zi de campanie, ca nu va accepta refugiati in Statele Unite fara sustinerea comunitatilor locale

Trump a spus la Minneapolis ca oamenii din zona vad deja rezultatele unei evaluari insuficiente a refugiatilor, in comunitatea de musulmani somalezi. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Trump castiga teren in sondaje in fata lui Clinton

Cursa pentru Casa Alba s-a inasprit semnificativ in ultima saptamana, diferenta in sondaje dintre candidatul republican Donald Trump si candidatul democrat Hillary Clinton reducandu-se la un nivel ingrijorator pentru cel din urma, care pana acum a mentinut un avans considerabil.

Alegeri SUA 2016. Un birou de campanie al republicanilor a fost vandalizat cu un mesaj anti-Trump in Carolina de Nord

Autoritatile americane au anuntat vineri dupa-amiaza ca un birou de campanie al republicanilor a fost vandalizat cu un mesaj anti-Trump in localitatea Burlington din Carolina de Nord. Incidentul are loc la doar doua zile dupa incendierea si vandalizea unei biserici a comunitatii afroamericane din Mississippi, in timp ce tensiunile rasiale au explodat in ultimele luni de campanie electorala, transmite Reuters.

Alegeri SUA 2016. Ce le-au promis Hillary Clinton si Donald Trump americanilor

De-a lungul timpului s-a dovedit ca americanii sunt atenti, in timpul campaniei electorale pentru prezidentiale, mai mult la politicile interne, in special cele economice, pe care le promoveaza candidatii decat la politica externa. Din pacate, atacurile la persoana in aceasta campanie furibunda dusa de democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au acoperit dezbaterile serioase.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump a fost scos de pe scena de bodyguarzi in mijlocul unui discurs

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, a fost scos de pe scena de agenti de securitate in mijlocul unui discurs la un miting din Reno, Nevada, dupa o asa-zisa amenintare venita din multime, transmite ABC News.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump au pornit intr-un ultim tur de forta VIDEO

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au pornit intr-un tur de forta in incercarea de a castiga de partea lor alegatorii care inca nu s-au decis cu cine vor vota la alegerile prezidentiale din data de 8 noiembrie, un scrutin care se anunta foarte strans, noteaza AFP.

VIDEO Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump au pornit intr-un ultim tur de forta

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au pornit intr-un tur de forta in incercarea de a castiga de partea lor alegatorii care inca nu s-au decis cu cine vor vota la alegerile prezidentiale din data de 8 noiembrie, un scrutin care se anunta foarte strans, noteaza AFP.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump se pregatesc pentru un weekend de foc

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump lanseaza un apel la mobilizare inainte de ultimul weekend din campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, ce vor avea loc pe data de 8 noiembrie, noteaza AFP. in contextul in care sondajele de opinie arata ca batalia este extrem de stransa, amandoi le cer sustinatorilor lor sa vina la urne.

Alegeri SUA 2016. Cine ar fi un presedinte mai bun pentru Europa: Hillary Clinton sau Donald Trump?

O victorie a lui Trump ar afecta puternic legaturile cu Europa, fiindca magnatul percepe UE drept un grup de state in declin. Hillary ar fi mult mai interesata de relatiile cu Europa, desi are alte prioritati.

Alegeri SUA 2016. Trump recupereaza in sondaje, insa Clinton ramane in frunte

Cu numai cateva zile inaintea alegerilor prezidentiale din Statele Unite, cursa electorala a devenit din ce in ce mai stransa si plina de surprize. Candidatul repulican Donald Trump a reusit sa recupereze in ultimele zile puncte importante in sondaje, in timp ce candidatul democrat Hillary Clinton se mentine in frunte, dar victoria ei nu mai este asa de certa.

Alegeri SUA 2016. Cat si pe cine mizeaza pariorii

Scrutinul prezidential din acest an din Statele Unite este pe cale sa devina evenimentul politic cel mai pariat vreodata pe internet. Numai o singura casa de pariuri online a raportat pana duminica pariuri in valoare de 130 de milioane de dolari la rubrica Next President, iar internautii nu se mai opresc din mizat pe o victorie a candidatei democrate la Casa Alba Hillary Clinton sau a adversarului sau republican Donald Trump.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )