Libnet.ro
UNICEF

17:45

ALEGERI iN TURCIA. Principalul adversar al lui Erdogan, Muharrem Ince, denunta nereguli electorale

Antena3 Antena3,
ALEGERI iN TURCIA. Principalul adversar al lui Erdogan, Muharrem Ince, denunta nereguli electorale

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a castigat din primul tur scrutinul prezidential, conform rezultatelor anuntate de presa de stat turca, dar principalul adversar, Muharrem Ince, denunta nereguli. continuă pe Antena3

UPDATE Votul la parlamentarele si prezidentialele din Turcia s-a ncheiat / Erdogan pare ca va cstiga din primul tur

Votarea s-a incheiat oficial la alegerile prezidentiale si parlamentare din Turcia la ora 17. 00 Romania si Turcia sunt pe acelasi fus orar). Scrutinul reprezinta cea mai mare provocare electorala pentru Tayyip Erdogan si partidul sau AK Party de cand au ajuns la putere, acum peste un deceniu si jumatate, transmite Reuters. 26 Dupa numararea a 61,1%dintre voturi, AK Party are 45,18 procente, iar aliatul sau, partidul nationalist MHP are 11,78 procente Reuters). 08 Dupa numararea a 40% dintre voturi, AK Party are 46,93%, iar principalul partid de opozitie, CHP 19,49%. Partidul Democrat al Poporului, pro-kurd, afirma ca va obtine 11-12 procente, epste pragul de 10%. De asemenea, AK Party apreciaza ca Erdogan va castiga prezidentialele din primul tur, cu peste 51% dintre optiuni.

Votul la parlamentarele si prezidentialele din Turcia s-a ncheiat / Erdogan are aproape 60% dupa numararea a 30% dintre voturi

Votarea s-a incheiat oficial la alegerile prezidentiale si parlamentare din Turcia la ora 17. 00 Romania si Turcia sunt pe acelasi fus orar). Scrutinul reprezinta cea mai mare provocare electorala pentru Tayyip Erdogan si partidul sau AK Party de cand au ajuns la putere, acum peste un deceniu si jumatate, transmite Reuters. 22 Partidul de la Putere, AK Party, este cotat la 49,93% dupa numararea a 18,72 dintre voturi. La scrutinul prezidential, Erdogan are 58% dupa numararea a 30% dintre optiunile alegatorilor.

Alegeri Turcia: Opozitia mobilizeaza peste 500.000 de observatori. Sondajele indica doua tururi prezidentiale

De teama fraudelor, principalele partide de opozitie din Turcia si mai multe ONG-uri intentioneaza sa desfasoare peste o jumatate de milioane de observatori la alegerile prezidentiale si legislative anticipate de duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )