Libnet.ro
UNICEF

16:15

Alegerile prezidentiale din SUA: Hillary Clinton conduce sondajele, cu cinci puncte procentuale, cu o zi inainte de vot

România Liberă România Liberă,
Alegerile prezidentiale din SUA: Hillary Clinton conduce sondajele, cu cinci puncte procentuale, cu o zi inainte de vot

Cu o zi inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, candidatul democrat Hillary Clinton are cu cinci puncte procentuale mai mult decat contracandidatul sau republican Donald Trump, potrivit datelor unui ultim sondaj al ABC/Washington Post. continuă pe România Liberă

Alegerile prezidentiale din SUA: Hillary Clinton conduce sondajele, cu cinci puncte procentuale

Cu o zi inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, candidatul democrat Hillary Clinton are cu cinci puncte procentuale mai mult decat contracandidatul sau republican Donald Trump, potrivit datelor unui ultim sondaj al ABC/Washington Post.

Sondaj inaintea alegerilor din SUA: Hilary Clinton conduce cu 48% din intentiile de vot

Candidata democrata Hillary Clinton este creditata cu 48% din intentiile de vot, iar republicanul Donald Trump cu 43%, in sondajul Washington Post-ABC .

Alegeri SUA: Informatii inedite despre alegerile prezidentiale din Statele Unite

De-a lungul istoriei, alegerile prezidentiale din Statele Unite au dus la situatii neasteptate si controversate, relateaza History, care prezinta cateva dintre acestea, citeaza News. ro.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump au pornit intr-un ultim tur de forta VIDEO

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au pornit intr-un tur de forta in incercarea de a castiga de partea lor alegatorii care inca nu s-au decis cu cine vor vota la alegerile prezidentiale din data de 8 noiembrie, un scrutin care se anunta foarte strans, noteaza AFP.

VIDEO Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump au pornit intr-un ultim tur de forta

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au pornit intr-un tur de forta in incercarea de a castiga de partea lor alegatorii care inca nu s-au decis cu cine vor vota la alegerile prezidentiale din data de 8 noiembrie, un scrutin care se anunta foarte strans, noteaza AFP.

Alegeri SUA Sondaj NBC - Wall Street Journal: Hillary Clinton, in fata lui Donald Trump cu 4 procente

Candidatul democrat la prezidentialele din SUA Hillary Clinton este cu 4 procente in fata lui republicanului Donald Trump in intentiile de vot, potrivit unui sondaj NBC- Wall Street Journal, publicat duminica, informeaza Reuters.

Guvernul american se asteapta ca hackeri rusi sa incerce sa perturbe alegerile prezidentiale

Guvernul american se asteapta ca hackeri din Rusia sau din alta parte sa incerce sa submineze alegerile prezidentiale din aceasta saptamana si face eforturi fara precedent pentru a contracara atacurile informatice, au declarat oficiali americani pentru NBC News, citati de News. ro.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump se pregatesc pentru un weekend de foc

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump lanseaza un apel la mobilizare inainte de ultimul weekend din campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, ce vor avea loc pe data de 8 noiembrie, noteaza AFP. in contextul in care sondajele de opinie arata ca batalia este extrem de stransa, amandoi le cer sustinatorilor lor sa vina la urne.

SUA: FBI a decis ca emailurile lui Hillary Clinton nu o incrimineaza cu nimic. Donald Trump: Ea este protejata de un sistem fals

FBI isi mentine recomandarea de nepunere sub acuzare a candidatului democrat la presedintia SUA, Hillary Clinton, pentru folosirea unui server privat in perioada mandatului de secretar de Stat. FBI a.

Alegeri SUA 2016. Scandalul emailurilor: FBI isi pastreaza recomandarea de neincepere a urmaririi penale fata de Hillary Clinton

Directorul FBI James Comey a anuntat Congresul Statelor Unite, duminica, ca agentia isi pastreaza recomandarea initiala de a nu incepe urmarirea penala impotriva lui Hillary Clinton, in scandalul folosirii unui server privat pentru stocarea emailurilor oficiale in perioada in care candidate democrata la prezidentiale ocupa functia de Secretar de Stat, relateaza CNN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )