Libnet.ro
UNICEF

01:06

Aleksei Navalnii a fost otravit, confirma Spitalul Charite din Berlin Liderul opozitiei ruse e si acum in coma

B1 B1,
Aleksei Navalnii a fost otravit, confirma Spitalul Charite din Berlin Liderul opozitiei ruse e si acum in coma

Aleksei Navalnii a fost otravit. Este concluzia Spitalului Charite din Berlin, acolo unde acesta a fost transferat pe 22 august. Principalul opozant al presedintelui rus Vladimir Putin a ajuns, saptamana. continuă pe B1

Guvernul german: Aleksei Navalnii a fost foarte probabil otravit

Guvernul german considera foarte probabil faptul ca opozantul rus Aleksei Navalnii, spitalizat in coma la Berlin, a fost victima unei otraviri, a anuntat luni un purtator de cuvant, relateaza AFP.

in organismul lui Aleksei Navalnii ar fi fost depistata o substanta letala

Ipoteza ca principalul opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnii, a fost otravit este confirmata partial. Sotia politicianului spune ca a fost informata de un reprezentant al Politiei de Transport ca substanta cu care Navalnii ar fi fost otravit este identificata, insa acesta nu a dorit sa spuna exact despre ce substanta este vorba, motivand ca e secretul anchetei.

Spitalul Charite: Aleksei Navalnii a fost otravit. Consecintele pe termen lung, in special asupra sistemului nervos, nu pot fi complet excluse

Aleksei Navalnii a fost otravit. Este concluzia Spitalului Charite din Berlin, acolo unde acesta a fost transferat pe 22 august. Principalul opozant al presedintelui rus Vladimir Putin a ajuns, saptamana.

Aleksei Navalnii prezinta urme de otravire, anunta medicii germani. Noi informatii despre situatia opozantului rus

Opozantul rus Aleksei Navalnii, spitalizat in coma la Berlin, prezinta urme de otravire, a anuntat luni Spitalul Charite din Berlin, in care opozantul a fost transferat in weekend din Siberia. Medicii germani nu indeparteaza riscul unor sechele pe termen lung, mai ales asupra sistemului nervos, transmite AFP.

Avionul care trebuia sa-l transporte pe Aleksei Navalnii in Germania a fost oprit de catre medicii rusi. Purtatorul de cuvant: E un atentat la viata lui

Doctorii rusi care il trateaza pe Aleksei Navalnii, opozantul rus care ar fi fost otravit, au refuzat sa accepte transferul acestuia in Germania dupa ce sustinatorii lui Navalnii pregatisera deja un avion care sa-l transporte, a anuntat purtatorul acestuia de cuvant, citat de The Guardian.

Medicii de la spitalul Omsk spun ca Aleksei Navalnii are o boala metabolica

Medicul-sef de la spitalul din Siberia unde este tratat opozantul Kremlinului Aleksei Navalnii a dec.

Angela Merkel cere Rusiei sa identifice si sa pedepseasca persoanele vinovate de otravirea lui Aleksei Navalnii

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si ministrul de Externe de la Berlin, Heiko Maas, au semnat o declaratie comuna luni, 24 august, in care cer Federatiei Ruse sa investigheze cazul de otravire a principalului opozant rus, Aleksei Navalnii, in contextul in care medicii germani au confirmat ipoteza ca politicianul a fost otravit.

Europarlamentar PNL, despre cazul liderul opozitiei ruse, Aleksei Navalnii: Lumea libera nu va asista nepasatoare la deteriorarea situatiei din Federatia Rusa si la faptul ca in mod constant liderii opozitiei mor in conditii suspecte

Cazul liderul opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, aflat in stare grava dupa ce a fost otravit, a atras atentia intregii lumi. Liderii internationali si-au exprimat ingrijorarea fata de politica Kremlinului.

Alexei Navalnii, suspectat ca ar fi fost otravit de oamenii lui Putin, a fost transportat la un spital din Berlin VIDEO

Alexei Navalnii, suspectat ca ar fi fost otravit de oamenii lui Putin din cauza opozitiei sale acerbe fata de regimul de la Kremlin, a fost transportat sambata dimineata la un spital din Berlin.

Doar alcool si cofeina. Medicii rusi nu au gasit substante otravitoare in organismul lui Aleksei Navalnii

Ministerul Sanatatii din regiunea Omsk, Federatia Rusa, a anuntat ca in organismul principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnii, nu au fost depistate substante otravitoare, ci doar cofeina si alcool, fara a preciza in ce cantitati.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )