Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alerta la Bruxelles. Cel putin 15 persoane au fost intoxicate chimic la sediul Consiliului European

Antena3 Antena3,
Alerta la Bruxelles. Cel putin 15 persoane au fost intoxicate chimic la sediul Consiliului European

Cel putin 15 persoane s-au intoxicat vineri cu emanatii de produse chimice, intr-o cladire a Uniunii Europene UE), la Bruxelles, care gazduieste reuniuni oficiale. Cinci dintre ele au fost transportate la. continuă pe Antena3

Alerta la Bruxelles! Cel putin 15 persoane au fost INTOXICATE CHIMIC in sediul Consiliului European

Peste 15 persoane au fost intoxicate chimic vineri la Bruxelles, intr-o cladire a Uniunii Europene, in care se tin reuniuni oficiale, au anuntat pompierii belgieni. Cinci persoane au ajuns la spital, a.

Sediul Consiliului European, evacuat temporar. Cel putin 15 persoane au fost intoxicate chimic in cladirea Europa

Cel putin 15 persoane s-au intoxicat vineri cu emanatii de produse chimice, intr-o cladire a Uniunii Europene UE), la Bruxelles, care gazduieste reuniuni oficiale, potrivit pompierilor capitalei belgiene, relateaza AFP.

Revolta sangeroasa intr-o inchisoare din Mexic. Cel putin 13 persoane au murit si alte 25 au fost ranite

Cel putin 13 persoane au murit si alte 25 au fost ranite, dintre care opt grav, in cursul unei revolte intr-o inchisoare din nordul Mexicului, au anuntat marti autoritatile, citate de agentia.

Incendiu devastator in California. Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata, iar alte cateva sute sunt date disparute

Cel putin 31 de oameni au murit in California si cateva sute sunt inca dati disparuti in haosul evacuarilor in masa provocate de incendiile devastatoare din acest.

Incendii puternice in California - cel putin zece persoane si-au pierdut viata. Operatiuni masive de evacuare

Mai multe zone din regiunea viticola a Californiei sunt afectate de incendii care se extind cu repeziciune, fiind anuntate evacuari masive, anunta BBC. ABC News anunta ca cel putin zece persoane si-au pierdut viata.

Dezastru natural in California, in urma incendiilor uriase. Sunt cel putin 23 de morti. A fost cerut ajutorul statelor vecine

California a facut apel la statele vecine si nu numai pentru ajutor in lupta impotriva incendiilor deosebit de violente care s-au soldat cu 23 de morti de duminica, iar situatia ar urma sa se inr?.

California este devastata de cel mai grav incendiu de vegetatie din istoria sa. Cel putin 17 oameni au murit

California este devastata de cel mai grav incendiu de vegetatie din istoria sa. Case, podgorii si zeci de mii de hectare de padure au ars in ultimele 48 de ore. Cel putin 17 oameni au murit si alti 100.

Studiu: 68% dintre antreprenorii romani s-au confruntat cu cel putin o criza de imagine in 2017

Numarul antreprenorilor autohtoni care s-au confruntat cu crize de imagine in ultimul an a crescut de la 60%, in 2016, la 68% anul acesta, conform unui studiu GMP PR realizat impreuna cu CITR Group, trimis Redactiei.

Cultura de cannabis descoperita de procurorii DIICOT. Doua persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile

Procurorii DIICOT au descoperit, in urma unor perchezitii, o cultura de cannabis compusa din 53 de plante. in acest caz au fost arestate pentru 30 de zile doua persoane, dintre care unul este cetatean englez.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )