Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alerta falsa pe aeroportul din Marsilia, dupa ce a fost gasit un pachet suspect (FOTO)

B1 B1,
Alerta falsa pe aeroportul din Marsilia, dupa ce a fost gasit un pachet suspect (FOTO)

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, alerta este falsa. Aeroportul Marseille Provence a fost evacuat dupa ce a fost gasit un pachet suspect, conform rapoartelor privind mass-media, care afirma ca. continuă pe B1

ALERTA in Franta. Aeroportul din Marsilia a fost evacuat

ALERTA in Franta. Aeroportul din Marsilia a fost evacuat in urma cu putin timp.

Probleme pe aeroportul din Barcelona dupa ce compania aeriana Vueling a anulat 19 zboruri

Anularea sambata a 19 zboruri de catre compania low cost spaniola Vueling a provocat perturbari majore pe aeroportul din Barcelona, unde sute de pasageri si-au vazut amanata plecarea in vacanta, relateaza Agerpres citand AFP. Site-ul companiei anunta sambata seara 19 zboruri anulate si numeroase altele cu intarzieri, rerutate sau amanate, la 24 de ore dupa o alta zi neagra pentru Vueling.

Pustiul de 13 ani din Arges disparut de duminica a fost gasit

Vladut Petrisor Pojala, copilul din Stoenesti, dat disparut de rude dupa ce, in urma cu doua zile, a plecat de acasa si nu s-a mai intors, a fost gasit de politisti in Capitala. Pustiul le-a povestit oamenilor legii ca a decis sa plece la Bucuresti dupa ce s-a certat cu o ruda.

Incident pe aeroportul din Iasi. Un avion Tarom a ramas la sol

Avionul TAROM care trebuie sa decoleze marti dimineata de pe Aeroportul din Iasi cu destinatia Bucuresti a ramas la sol. Pe lista pasagerilor era si noul primar al Iasiului, Mihai Chirica. Primarul.

Andreea Marin si-a iesit rau din fire dupa ce a fost atacata de caini. A avertizat ca este gata sa se foloseasca de arme pentru a se apara (VIDEO)

Andreea Marin, reactie socanta dupa ce a fost atacata de caini pe strada. Fosta zana a surprizelor s-a certat cu iubitorii de animale, nemultumiti ca aceasta a chemat hingherii. Andreea i-a.

Situatie halucinanta: 153 de pasageri, blocati pe aeroportul din Timisoara din cauza intarzierii unui avion

Circa 153 de pasageri au fost blocati in asteptarea cursei Tarom care ar fi trebuit sa-i duca la Bucuresti. Oamenii au trebuit sa astepte sase ore pana la rezolvarea problemei, una tehnica dupa.

Porcule, du-te acasa! Vicepremierul rus a avut parte de o primire deloc onoranta pe aeroportul din Chisinau (VIDEO)

Porcule, du-te acasa! sau Afara cu dusmanii din tara sunt doar doua dintre mesajele cu care a fost intampinat vicepremierul rus Dmitri Rogozin la venirea sa in.

O tanara din Ploiesti a ajuns la spital dupa ce a fost injunghiata in cofetaria in care lucreaza

O tanara din Ploiesti a fost transportata la spital dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori, in interiorul cofetariei in care lucreaza, transmite Mediafax.

Prima chemare la rugaciune inauntrul Catedralei Sfanta Sofia din Istanbul dupa 85 de ani

Un muezzin persoana care cheama musulmanii la rugaciune) a facut chemarea la rugaciune in cadrul Catedralei Sfanta Sofia, cladire din secolul 6 si care are dublu rol de moschee si biserica.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )