Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incident pe aeroportul din Iasi. Un avion Tarom a ramas la sol

Antena3 Antena3,
Incident pe aeroportul din Iasi. Un avion Tarom a ramas la sol

Avionul TAROM care trebuie sa decoleze marti dimineata de pe Aeroportul din Iasi cu destinatia Bucuresti a ramas la sol. Pe lista pasagerilor era si noul primar al Iasiului, Mihai Chirica. Primarul. continuă pe Antena3

Probleme pe aeroportul din Barcelona dupa ce compania aeriana Vueling a anulat 19 zboruri

Anularea sambata a 19 zboruri de catre compania low cost spaniola Vueling a provocat perturbari majore pe aeroportul din Barcelona, unde sute de pasageri si-au vazut amanata plecarea in vacanta, relateaza Agerpres citand AFP. Site-ul companiei anunta sambata seara 19 zboruri anulate si numeroase altele cu intarzieri, rerutate sau amanate, la 24 de ore dupa o alta zi neagra pentru Vueling.

Sex pentru o nota de trecere la o facultate din Iasi! Schimb incendiar de replici intre o studenta si profesorul sau (VIDEO)

Un scandal sexual loveste mediul academic din Iasi, vizata fiind Universitatea Al I Cuza. Un conferentiar universitar dr de la Facultatea de Psihologie, este acuzat de procurorii ieseni ca ar fi cerut unei.

Probleme pentru Tarom! Avion pentru cursa Iasi-Bucuresti, tinut la sol. Pasagerii au fost blocati pe aeroport (VIDEO)

Defectiunile tehnice tin din nou aeronavele companiei Tarom la sol. Pasagerii care trebuiau sa plece in aceasta dimineata spre Bucuresti au ramas blocati in aeroport, dupa ce avionul Tarom a fost.

Situatie halucinanta: 153 de pasageri, blocati pe aeroportul din Timisoara din cauza intarzierii unui avion

Circa 153 de pasageri au fost blocati in asteptarea cursei Tarom care ar fi trebuit sa-i duca la Bucuresti. Oamenii au trebuit sa astepte sase ore pana la rezolvarea problemei, una tehnica dupa.

Porcule, du-te acasa! Vicepremierul rus a avut parte de o primire deloc onoranta pe aeroportul din Chisinau (VIDEO)

Porcule, du-te acasa! sau Afara cu dusmanii din tara sunt doar doua dintre mesajele cu care a fost intampinat vicepremierul rus Dmitri Rogozin la venirea sa in.

Alerta falsa pe aeroportul din Marsilia, dupa ce a fost gasit un pachet suspect (FOTO)

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, alerta este falsa. Aeroportul Marseille Provence a fost evacuat dupa ce a fost gasit un pachet suspect, conform rapoartelor privind mass-media, care afirma ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )