Libnet.ro
UNICEF

01:06

Alerta in Londra. Autoritatile britanice au evacuat autogara Victoria Coach, dupa ce au descoperit un pachet suspect

România Liberă România Liberă,
Alerta in Londra. Autoritatile britanice au evacuat autogara Victoria Coach, dupa ce au descoperit un pachet suspect

Autoritatile britanice au inchis, marti, autogara Victoria Coach Station din Londra si strazile inconjuratoare, dupa gasirea unui pachet suspect, a relatat BBC, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Panica din nou in Marea Britanie: Autogara Victoria din Londra a fost evacuata pe suspiciuni de pachet suspect. Alerta nu se confirma

UPDATE:Autoritatile britanice au anuntat ca in urma verificarii pachetului suspect nu s-a gasit niciun material explozibil, iar alerta asupra autogarii din Londra a fost ridicata. Marea Britaniei.

Panica din nou in Marea Britanie: Autogara Victoria din Londra a fost evacuata pe suspiciuni de pachet suspect

Marea Britaniei este intr-o continua stare de panica! Dupa ce luni noapte o explozie la finalul concertului Arianei Grande a dus la decesul a 22 de persoane si la ranirea altor 59, marti autogara Victoria.

Statia Victoria Coach din Londra a fost inchisa temporar din cauza unui pachet suspect

Statia Victoria Coach din Londra a fost inchisa temporar marti dimineata de politie, din cauza unui pachet suspect, si redeschisa ulterior, anunta Reuters.

Oficiali americani: Suspectul autor al atentatului de la Manchester, identificat drept Salman Abedi. Autoritatile britanice confirma informatia

UPDATE:Autoritatile britanice au confirmat marti seara ca Salman Abedi este atacatorul sinucigas de la Manchester, informeaza Reuters. Pot sa confirm faptul ca barbatul suspectat ca a dus.

Autogara din Londra, evacuata de urgenta

Politia britanica a inchis marti autogara Victoria Coach Station din Londra si strazile inconjuratoare, dupa gasirea unui pachet suspect, a relatat BBC, potrivit Reuters. Un pachet.

Alerta maxima langa Manchester! O universitate a fost evacuata, iar autoritatile britanice intervin la fata locului

Se mentine starea de alerta la Manchester! Universitatea din Salford, un orasel de langa Manchester, a fost evacuata de urgenta. Autoritatile se afla la fata locului. Din primele informatii, nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )