Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alerta medicala. A fost inregistrat primul caz de transmitere a virusului Zika pe cale sexuala

Antena3 Antena3,
Alerta medicala. A fost inregistrat primul caz de transmitere a virusului Zika pe cale sexuala

Primul caz de transmitere a virului Zika pe cale sexuala a fost identificat in Texas. Medicii americani au anuntat ca pacientul a fost infectat dupa ce a avut relatii sexuale cu o persoana bolnava care s-a. continuă pe Antena3

Autoritatile din Texas anunta primul caz din SUA de transmitere a virusului Zika, posibil pe cale sexuala

Primul caz cunoscut de transmitere a virusului Zika in Statele Unite a fost raportat marti de autoritatile din Texas, care spun ca infectarea aavut loc, probabil, pe cale sexuala, si nu printr-o intepatura de tantar, relateaza Reuters.

Primul caz de gripa in judetul Olt, la un elev de la clasa pregatitoare. Gripa a fost confirmata de Institutul Cantacuzino

In Olt a fost confirmat, ieri, primul caz de gripa cu virus A subtip H1 gripa pandemica 2009), pacientul fiind un copil din Slatina, elev la clasa pregatitoare. Pacientul se afla in stare buna, la domiciliu, fiind in continuare supravegheat.

Alerta medicala: primele cazuri de gripa porcina, confirmate in Vrancea

Institutul Cantacuzino a confirmat prezenta virusului AH1N1 la trei pacienti din judetul Vrancea. Confirmarea cazurilor de gripa porcina s-a facut dupa ce Directia de Sanatate Publica Vrancea a trimis probele recoltate de la bolnavi, diagnosticati cu gripa pe baza simptomelor. Sunt primele cazuri de gripa AH1N inregistrate in judet in ultimii ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )