Libnet.ro
UNICEF

22:01

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea in Romania: ce temperaturi vom avea

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Se schimba vremea in Romania: ce temperaturi vom avea

Potrivit meteorologilor, temperaturile o iau razna in toata Romania. Este o vreme nemaivazuta pentru aceasta perioada. in tara noastra, ziua de miercuri aduce temperaturi ridicate, de pana la 10 grade celsius. in sudul si estul Romaniei avem atmosfera inchisa, dar in rest, se arata putin si soarele. Se schimba vremea in Romania: ce temperaturi vom . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Temperaturi nespecifice iernii. Cum va fi vremea de Craciun

Este alerta meteo de la ANM. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat temperaturi nespecifice iernii pentru perioada urmatoare. Cum va fi vremea de Craciun, cititi un pic mai jos. Prognoza pentru 14-27 decembrie 2020. Cum va fi vremea de Craciun ANM a anuntat pentru urmatoarea perioada temperaturi nespecifice perioadei in care ne aflam, inclusiv de .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul peste Romania: cum va fi vremea saptamana viitoare

Iarna isi face serios simtita prezenta, iar ninsoarea a cazut in buna parte din tara. Cum va fi vremea in saptamana ce vine, 14-20 decembrie, potrivit meteorologilor. Alerta meteo ANM. Vine prapadul peste Romania Potrivit ANM, in perioada 14-20 decembrie vor fi foarte multe precipitatii abundente, mai ales in zonele de sud-vest! Vremea in Maramures .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2576 seconds )