Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO! Coduri rosu si portocaliu de VISCOL si POLEI. Care sunt zonele vizate

B1 B1,
ALERTA METEO! Coduri rosu si portocaliu de VISCOL si POLEI. Care sunt zonele vizate

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Norvegiei ca, in conformitate cu datele transmise de autoritatile locale,. continuă pe B1

ALERTA METEO Cod rosu de viscol si vant in 9 judete din tara

Meteorologii au emis avertizari Cod rosu de viscol si vant in noua judete din tara, in vigoare de miercuri seara pana joi dimineata.

Alerta ANM de cod portocaliu de viscol in 18 judete. Cod galben de ninsoare in alte cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare Cod portocaliu de viscol, valabila in zone din 18 judete, respectiv de Cod galben de vant puternic si ninsori, ce vizeaza alte patru judete, valabile incepand de joi, de la ora 8:00.

VREMEA. Cod rosu de viscol si vant in zona montana din noua judete. Ninsori vor fi si in Capitala

Meteorologii au anuntat o avertizare cod rosu de viscol si vant in zona montana din noua judete, in vigoare de miercuri seara pana joi dimineata. Pentru Capitala au anuntat cod portocaliu de vant si ninsoare.

ALERTA METEO! URGIA este AICI! Vin GERURI de NESUPORTAT in Romania! TEMPERATURI de -17 GRADE! Zonele in care va fi PRAPAD

Viscolul a facut prapad in Romania, iar dupa Codul Rosu din 5 februarie, vin gerurile atat in timpul zile, cat si pe peroada noptii. Temperaturile minime se vor incadra intre -6 si -17 grade, in timpul no.

Cod rosu de viscol si ninsoare. Ce zone vor fi afectate de rafale de 120 kmora si ce se intampla in Capitala

ANM face un anunt de ultima ora cu cod rosu de viscol si ninsoare! Ce zone vor fi afectate cu rafale de 120 km pe ora? Cum ne va surprinde vremea in Capitala? Cod rosu de viscol si ninsoare ANM Administratia Nationala de Meteorologie) emite astazi noi alerte de vreme severa in Romania. Codul rosu .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )