Libnet.ro
UNICEF

22:30

ALERTA METEO! Mai multe zone, sub cod portocaliu de VISCOL si cod galben de VANT

B1 B1,
ALERTA METEO! Mai multe zone, sub cod portocaliu de VISCOL si cod galben de VANT

Vremea rece continua si marti. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod portocaliu de viscol si cod galben de vant puternic, valabila in mai multe zone din. continuă pe B1

VREMEA. Cod portocaliu de viscol si cod galben de vant in mai multe zone din tara. Romanii trebuie sa aiba mare grija

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de vant, valabile in zone din Dobrogea si Transilvania, precum si un Cod portocaliu de viscol ce.

Atentionare de calatorie transmisa de MAE: in Grecia este cod portocaliu de furtuni puternice si ninsori

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia, unde sambata si duminica este cod portocaliu de furtuni puternice, cu vant intens si valuri violente, in zona Marii Egee, ceea ce ar putea duce la suspendarea unor curse maritime. De asemenea, in zonele de munte se asteapta ninsori.

Comisia Europeana transmite dezmintiri, dupa ce Romnia TV a relatat ca Laura Codruta Kovesi ar avea mai multe rezidente n SUA

Comisia Europeana a transmis, marti, ca Serviciul European de Actiune Externa nu a efectuat vreo investigatie care sa vizeze rezidente ale Laurei Codruta Kovesi in SUA, dezmintind astfel o stire difuzata de Romania TV potrivit careia fosta sefa DNA ar avea legatura cu mai multe adrese in Statele Unite.

Mai multe asociatii de elevi solicita Ministerului Educatiei sa intreprinda demersuri pentru ca scolile sa aiba paza asigurata de catre autoritatile locale

Mai multe asociatii de elevi solicita Ministerului Educatiei sa faca demersuri pentru ca fiecare scoala din tara sa beneficieze de paza asigurata de catre autoritatile locale. Asociatiile elevilor nu sunt de acord cu afirmatiile ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, potrivit carora solutia pentru asigurarea securitatii in unitatile de invatamant o reprezinta introducerea uniformelor scolare.

Un roman a fost capturat de autoritati dupa mai multe furturi de utilaje de constructie, savarsite in Austria

Un barbat cautat de autoritatile austriece pentru mai multe furturi de utilaje de constructii a fost capturat la intoarcerea in tara, la Deva.

Un barbat din Arad s-a aruncat de la etaj, dupa ce si-ar injunghiat sotia de mai multe ori. Copilul de zece ani al celor doi ar fi vazut scena ingrozitoare

Un barbat din Arad s-a aruncat de la etajul blocului in care locuia si a murit. Politistii sositi la fata locului au gasit in locuinta acestuia trupul sotiei sale, care a fost injunghiata de mai multe ori. S-a deschis o ancheta, principala ipoteza de lucru fiind o crima urmata de sinucidere. in locuinta familiei a fost gasit, in viata, copilul celor doi care este posibi sa fi asistat la evenimente.

Mai multe persoane s-au razboit la Matasaru. Politia a amendat 27 de persoane

Scandal monstru, in comuna Matasaru, acolo unde mai multe persoane s-au luat la harta. Doi proprietari de masini si-au gasit cauciurile taiate la masini si au sunat la Politie.

PDM: in mai multe sectii de votare, reprezentantii unui ONG fac presiuni asupra membrilor Birourilor Electorale

Partidul Democrat din Moldova a sesizat Comisia Electorala Centrala despre faptul ca, in mai multe sectii de votare, reprezentantii unui ONG fac presiuni asupra membrilor Birourilor Electorale Centrale ca sa nu dea si buletinele vot pentru referendum, impreuna cu cele privind votul pentru alegerile parlamentare.

Firea vrea ca mai multe lacuri din Bucuresti sa fie transferate Primariei

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, doreste ca municipalitatea sa preia mai multe lacuri din Bucuresti pentru modernizarea zonelor respective.

Firea vrea ca mai multe lacuri din Bucuresti sa fie transferate catre Primaria Capitalei, unele fiind depozite de gunoaie, altele au malurile paraginite

Primarul Capitalei Gabriela Firea doreste ca municipalitatea sa preia mai multe lacuri din Bucuresti pentru modernizarea zonelor respective, precizand ca in prezent unele dintre aceste obiecitve au devenit depozite de gunoaie, iar altele au malurile paraginite sau surpate.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )