Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare brusca a vremii in Romania! Care sunt judetele vizate!

Vom resimti o scadere a temperaturilor in aproape toata tara, marti, in ciuda vremii caniculare care ne-a coplesit pe toti in zilele anterioare, potrivit stirimondene. fanatik. ro. continuă pe B1

ALERTA METEO: Schimbare RADICALA a vremii in weekend! Vezi care sunt judetele vizate!

Vremea in weekend va fi una in general frumoasa, insa nu scapam de precipitatiile de scurta durata. TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT VIOREL! DIN PACATE A FACUT INFARCT! ROMANIA E iN STARE DE SOC Cele ma.

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

Temperatura apei marii in saptamana 22 28 iulie 2019. Cat de calda va fi apa si care sunt statiunile fara valuri periculoase

Iata temperatura apei din Marea Neagra pentru perioada 22-28 iulie! Cam cat de periculoase sunt valurile in statiunile din teritoriul indicat? Temperatura apei in Marea Neagra Specialistii avetizeaza oamenii veniti la mare sa aiba grija la adancimea apei si puterea valurilor. Din pacate, mii de turisti ignora semnele si isi risca viata secunda de secunda.

Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea din luna iulie. Care sunt bonurile, data si sumele castigatoare

Loteria Bonurilor fiscale arata ce bonuri au iesit castigatoare la extragerea din luna iulie a lui 2019. Iata sumele, data si bonurile norocoase! Loteria Bonurilor fiscale, extragere pentru luna iulie Bonurile fiscale emise in data de 17 iunie au iesit castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor din cursul zilei de duminica, 21 iulie 2019. Valoarea lor .

Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa. Clocoteste in inima tarii

Un vulcan din Romania care se considera stins, este astazi in prag sa erupa. O echipa internationala de cercetatori a descoperit depozite de magma in inima tarii. Unde este situat vulcanul din Romania care se considera stins, dar el este azi in prag sa erupa Un studiu aparut recent in Earth and Planetary Science Letters .

Alerta METEO! Un val de caldura tropicala loveste Romania!

Un val puternic de caldura tropicala loveste Romania duminica si luni. Aerul va deveni irespirabil in umatoarele trei zile, cu temperaturi ce vor atinge pragul de 36 de grade Celsius in zona.

100 de km de autostrada deschisi in acest an, spune ministrul Cuc. Care sunt in realitate tronsoanele cu sanse reale de inaugurare

La inceputul anului reprezentantii de la Transporturi promiteau imposibilul: 180 de km de autostrada finalizati in 2019. Acum, la jumatatea anului, ministrul Transporturilor injumatateste previziunile si vorbeste de in jur de 100 de km de autostrada deschisi. Chiar si aceasta, insa, e o previziune prea optimista pentru ca, in realitate, sanse adevarate pentru deschidere sunt doar pentru circa 43 de kilometri de autostrada de la Lugoj - la Deva, doua tronsoane incepute de peste sase ani deja. in rest, doar sanse pur teoretice pentru unele tronsoane si zero posibilitati de finalizare pentru altele.

Stirile ProTV: Lacul din Romania care a intrat in Cartea Recordurilor. Scaldatul, permis doar 3 luni pe an

Romania are cel mai mare lac helioterm, din lume. Este lacul Ursu atractia statiunii Sovata. Apele sale au capacitatea de a pastra multa vreme caldura soarelui.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )