Libnet.ro
UNICEF

15:01

ALERTA pe munte: Salvamontistii intervin pentru salvarea a doi turisti. Starea lor e CRITICA

B1 B1,
ALERTA pe munte: Salvamontistii intervin pentru salvarea a doi turisti. Starea lor e CRITICA

Salvamontistii de la Balea au intervenit pentru salvarea a doi turisti aflati in stare critica in zona de creasta. De asemenea, turistii sunt epuizati si au hipotermie, potrivit. continuă pe B1

Salvamontistii de la Balea intervin pentru salvarea a doi turisti aflati in zona de creasta, acestia fiind in stare critica, epuizati si cu hipotermie

Patrula Salvamont de la Balea intervine, luni seara, pentru salvarea a doi turisti aflati in zona de creasta, in apropiere de lacul Balea, acestia fiind epuizati si avand hipotermie, astfel ca starea lor este critica.

Doi turisti rataciti intr-o ascensiune spre Varful Moldoveanu au fost gasiti de salvamontistii argeseni

Formatia Salvamont Nucsoara a plecat, duminica dimineata, in cautarea a doi turisti care, ieri, au pornit intr-o drumetie in Muntii Fagaras, dar nu s-au mai intors. Din fericire, cei doi au fost gaiti teferi, desi epuizati.

VIDEO Accident groaznic in Rusia: doi turisti s-au electrocutat in timpul unei ture de parasailing

Doi turisti au vrut sa faca o tura de parasailing si s-au trezit pe cabluri electrice. Unul dintre ei se zbate acum intre viata si moarte.

Misiune dificila a salvamontistilor: Doi turisti au fost salvati dupa ce s-au ratacit pe Varful Moldoveanu

Misiune dificila a salvamontistilor in Muntii Fagaras. Doi turisti, tata si fiu, s-au ratacit pe Varful Moldoveanu. Cei doi au urcat mai bine de 8 ore, insa cand s-a lasat seara, nu au mai stiut drumul.

ACCIDENT TERIBIL in Rusia: Doi turisti s-au electrocutat in timpul unei ture de parasailing (VIDEO)

Un cuplu din Rusia si-a terminat vacanta in statiunea Djugba, la Marea Neagra, intr-un mod teribil dupa ce s-au electrocutat in timpul unei ture de parasailing. Cei doi turisri au ajuns pe niste cabluri.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )