Libnet.ro
UNICEF

16:01

Alerta in Norvegia! Un barbat inarmat a furat o ambulanta: mai multe victime dupa ce suspectul a intrat cu masina intr-o multime de oameni

Antena3 Antena3,
Alerta in Norvegia! Un barbat inarmat a furat o ambulanta: mai multe victime dupa ce suspectul a intrat cu masina intr-o multime de oameni

Mai multe persoane au fost lovite marti, la Oslo, de o ambulanta ce fusese furata de un barbat inarmat, care a fost arestat, a anuntat politia norvegiana, citata de Reuters si dpa. Trei persoane au fost. continuă pe Antena3

VIDEO Norvegia: un barbat inarmat a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane

Politia norvegiana a anuntat marti ca a arestat un barbat inarmat care a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane, scrie AFP, care noteaza ca nu sunt cunoscute deocamdata motivatiile barbatului.

UPDATE Oslo: un barbat inarmat a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane

Politia norvegiana a anuntat marti ca a arestat un barbat inarmat care a furat o ambulanta, la Oslo, si a rasturnat mai multe persoane, inclusiv bebelusi gemeni, fara ca motivatiile sa-i fie cunoscute imediat, relateaza AFP.

NORVEGIA: O ambulanta furata de un barbat inarmat a lovit mai multi trecatori la Oslo

Mai multe persoane au fost lovite marti, la Oslo, de o ambulanta ce fusese furata de un barbat inarmat, care a fost arestat, a anuntat politia norvegiana, citata de Reuters si dpa.

ALERTA in Norvegia! Un barbat INARMAT a furat o AMBULANTA si a intrat in multime. BILANTUL VICTIMELOR

Alerta in capitala Norvegiei! Un barbat inarmat a furat, marti, o ambulanta parcata pe o strada din Oslo. in demaraj, acesta a lovit mai multe persoane, a declarat politia norvegiana pentru Reuters. Pe.

Incident socant in Oslo! Un barbat inarmat a furat o ambulanta si a intrat in trecatorii aflati pe strada

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a intrat in oamenii aflati pe strada. Incidentul s-a petrecut in Oslo. Presa externa scrie ca ar fi vorba de un atacator inarmat, care a furat o.

Cod galben de ceata in mai multe judete din Romania

Mai multe atentionari cod galben de ceata, duminica dimineata, care ar putea duce la probleme in trafic. Alexandru Andronache, de la Centrul Infotrafic al Politiei Romane a transmis mai multe sfaturi.

PSRM si ACUM au cele mai multe mandate in CMC

Dupa alegerile locale generale din 20 octombrie, Partidul Socialistilor si Blocul electoral ACUM au cele mai multe mandate in Consiliul municipal Chisinau. Conform rezultatelor preliminare, PSRM va avea 22 de mandate de consilier, iar ACUM 19, transmite IPN cu referire la alegeri. md.

Alegeri locale in Republica Moldova: Socialistii au castigat in cele mai multe raioane

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a castigat alegerile locale de duminica in cele mai multe raioane, conform datelor publicate de Comisia Electorala Centrala CEC).

ONU: Septembrie, luna in care au fost inregistrate cele mai multe decese in randul civililor din Yemen

Septembrie a fost luna in care s-au inregistrat cele mai multe decese in randul civililor in Yemen, anul acesta, insa violentele au scazut recent si exista motive de speranta, potrivit oficialilor ONU, scrie New York Post.

Cod galben de ceata in mai multe judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, mai multe atentionari Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )