Libnet.ro
UNICEF

17:45

UPDATE Oslo: un barbat inarmat a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane

Adevărul Adevărul,
UPDATE Oslo: un barbat inarmat a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane

Politia norvegiana a anuntat marti ca a arestat un barbat inarmat care a furat o ambulanta, la Oslo, si a rasturnat mai multe persoane, inclusiv bebelusi gemeni, fara ca motivatiile sa-i fie cunoscute imediat, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Norvegia: un barbat inarmat a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane

Politia norvegiana a anuntat marti ca a arestat un barbat inarmat care a furat o ambulanta si a lovit mai multe persoane, scrie AFP, care noteaza ca nu sunt cunoscute deocamdata motivatiile barbatului.

Incident socant in Oslo! Un barbat inarmat a furat o ambulanta si a intrat in trecatorii aflati pe strada

Mai multe persoane au fost ranite dupa ce o ambulanta a intrat in oamenii aflati pe strada. Incidentul s-a petrecut in Oslo. Presa externa scrie ca ar fi vorba de un atacator inarmat, care a furat o.

Alerta in Norvegia! Un barbat inarmat a furat o ambulanta: mai multe victime dupa ce suspectul a intrat cu masina intr-o multime de oameni

Mai multe persoane au fost lovite marti, la Oslo, de o ambulanta ce fusese furata de un barbat inarmat, care a fost arestat, a anuntat politia norvegiana, citata de Reuters si dpa. Trei persoane au fost.

ALERTA in Norvegia! Un barbat INARMAT a furat o AMBULANTA si a intrat in multime. BILANTUL VICTIMELOR

Alerta in capitala Norvegiei! Un barbat inarmat a furat, marti, o ambulanta parcata pe o strada din Oslo. in demaraj, acesta a lovit mai multe persoane, a declarat politia norvegiana pentru Reuters. Pe.

NORVEGIA: O ambulanta furata de un barbat inarmat a lovit mai multi trecatori la Oslo

Mai multe persoane au fost lovite marti, la Oslo, de o ambulanta ce fusese furata de un barbat inarmat, care a fost arestat, a anuntat politia norvegiana, citata de Reuters si dpa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )