Libnet.ro
UNICEF

7 Mai.

ALERTA in Olanda! Mai multe persoane, iMPUSCATE. Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
ALERTA in Olanda! Mai multe persoane, iMPUSCATE. Bilantul VICTIMELOR

Mai multe persoane au fost impuscate, luni, in orasul olandez Dordrecht, situat in apropiere de Rotterdam, anunta politia locala. continuă pe B1

VIDEO UPDATE Olanda: Un ofiter de politie ar fi tras asupra membrilor familiei sale si apoi s-a impuscat Trei persoane sunt moarte

Trei persoane au murit, iar o a patra este grav ranita dupa ce au fost trase mai multe focuri de arma intr-o casa din orasul olandez Dordrecht, luni seara, scrie agentia de stiri ANP, scrie Reuters.

Accident groaznic in centrul Berlinului. O masina a intrat pe trotuar si a ucis mai multe persoane, printre care si un copil de 3 ani

O masina, care circula cu mare viteza in cartierul Mitte din centrul Berlinului, a patruns pe un trotuar, astfel ca patru persoane au fost ucise, printre care si un copil in varsta de trei, patru ani, a.

AJOFM Ialomita: 4,76%, rata somajului in luna iulie. Cele mai multe persoane fara loc de munca, absolvente de gimnaziu

In evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita erau inregistrati, la sfarsitul lunii iulie, 4. 506 someri din care 2. 093 femei), rata somajului fiind de 4,76%.

Incident armat in Olanda. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost impuscate in orasul olandez Dordrecht, situat in apropiere de Rotterdam. Cel putin trei oameni au murit. Atacul a avut loc luni, in jurul orei locale 18. 00, in cartierul.

VIDEO Cautarea unei comori ingropate scoate la iveala mai multe ramasite umane ascunse sub casa unui fost dictator

Autoritatile din Paraguay au inceput o investigatie dupa ce mai multe ramasite umane au fost gasite sub una dintre casele fostului dictator Alfredo Stroessner. Descoperirea readuce in atentia publicului mostenirea sangeroasa a unui regim responsabil de moartea a sute de persoane.

A dat lovitura! Un brailean a inselat o banca de mai multe ori cu zeci de mii de lei. A reusit sa scape nepedepsit

Un brailean de 48 de ani s-a folosit de mai multe acte false pentru a obtine un credit de nevoie personale de zeci de mii de lei si pentru ca manevra a reusit, a cerut si deschiderea unei linii de credit de.

Cum a reusit un barbat sa insele o banca de mai multe ori si sa scape fara o zi de inchisoare

Un brailean de 48 de ani s-a folosit de mai multe acte false pentru a obtine un credit de nevoie personale de zeci de mii de lei si pentru ca manevra a reusit, a cerut si deschiderea unei linii de credit de cateva mii de lei, iar dupa ce s-a vazut cu banii, a plecat din tara.

Telefoanele care emit cele mai multe radiatii: iPhone si OnePlus, pe lista

Inainte de cele mai asteptate telefoane ale toamnei avem o lista cu cele care emit cele mai multe radiatii. Surprinzator sau nu, mai toate marcile populare sunt in clasament. Dar desigur ca.

Avocatul Poporului s-a autosesizat si va face investigatii in mai multe spitale de psihiatrie din tara

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va efectua investigatii la mai multe spitale de psihiatrie din tara, unde au fost semnalate nereguli.

Avocatul Poporului va demara o investigatie de amploare in mai multe spitale de psihiatrie din tara

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va demara o investigatie in mai multe spitale de psihiatrie din tara, in urmatoarele doua saptamani. Va fi investigat si spitalul de la Sapoca, unde un pacient a atacat alti 13 pacienti, sase dintre acestia decedand si restul fiind grav raniti.

ştiri de la B1

actualitate, 7 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )