Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alerta in Parcul Central din Targu Jiu. Un copil de 11 de ani aflat in excursie a disparut fara urma

Adevărul Adevărul,
Alerta in Parcul Central din Targu Jiu. Un copil de 11 de ani aflat in excursie a disparut fara urma

Zeci de politisti, jandarmi si politisti locali cauta in Parcul Central din Targu Jiu un baietel in varsta de 11 ani care a disparut fara urma. continuă pe Adevărul

UPDATE Copilul disparut in Parcul Central din Targu Jiu a fost gasit

Zeci de politisti, jandarmi si politisti locali cauta in Parcul Central din Targu Jiu un baietel in varsta de 11 ani care a disparut fara urma.

Targu Jiu: Elevul de 11 ani, disparut in Parcul Central, unde venise in cadrul programului Scoala Altfel a fost gasit si dus acasa

Un elev din Bumbesti Jiu in varsta de 11 ani a disparut, miercuri, in Parcul Central din Targu Jiu. Acesta venise in excursie, cu scoala, in cadrul programului Scoala.

Bazin de inot acoperit de 1000 metri patrati in municipiul Targu Jiu

Conducerea Primariei Targu Jiu a anuntat doua noi investitii. Este vorba de un bazin de inot si o sala de sport pentru un liceu din Targu Jiu.

Zeci de elevi de la Dragotesti, pentru prima data in viata lor la un proces

20 de elevi si doua cadre didactice de la Scoala gimnaziala Ion Valceanu de la Dragotesti au fost primii vizitatori care au trecut pragul Palatului de Justitie din Targu Jiu, in care functioneaza Tribunalul Gorj si Judecatoria Targu Jiu in cadrul programului Scoala Altfel.

Elevii au vizitat statiile de epurare a apei din Targu Jiu si Bumbesti Jiu

Zeci de elevi gorjeni au vizitat statiile de tratare a apei din cadrul operatorului regional de apa si canalizare Aparegio, pentru a vedea procesele prin care trece apa care ajunge in reteaua de canalizare pentru a fi curatata de reziduuri.

Liga I, play-off: FC Viitorul - Pandurii Targu Jiu 0-2 / Gorjenii se apropie la doua puncte de Steaua

Pandurii Targu Jiu a invins, luni seara, scor 2-0, in meciul jucat, in deplasare, pe FC Viitorul, in etapa a saptea din play-off-ul Ligii I. Echipa lui Edward Iordanescu s-a apropiat la doua puncte de locul doi, ocupat de Steaua.

Hala de carne din Piata Centrala a fost inchisa de catre ANAF

Cumparatorii care au venit in Piata Centrala din Targu Jiu pentru a cumpara carne din hala au fost intampinati de mesajul ANAF ca unitatea a fost inchisa din cauza ca nu a emis bonuri fiscale.

Ioan Hora a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Pandurii

Golgheterul echipei Pandurii Targu Jiu din acest sezon, Ioan Hora, a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului Pandurii intr-un sezon din Liga I.

Taramul Fermecat este tema centrala sub care se va redeschide in luna mai 2016 Parcul Tei din Sectorul 2 al Capitalei

Incepand cu luna mai, puteti sa va bucurati de parcul pentru copii Taramul Fermecat .

Primarul din Targu Mures, urmarit penal de DNA pentru luare de mita

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, este urmarit penal de DNA pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. in acelasi dosar este pus sub urmarire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )