Libnet.ro
UNICEF

20:00

Targu Jiu: Elevul de 11 ani, disparut in Parcul Central, unde venise in cadrul programului Scoala Altfel a fost gasit si dus acasa

B1 B1,
Targu Jiu: Elevul de 11 ani, disparut in Parcul Central, unde venise in cadrul programului Scoala Altfel a fost gasit si dus acasa

Un elev din Bumbesti Jiu in varsta de 11 ani a disparut, miercuri, in Parcul Central din Targu Jiu. Acesta venise in excursie, cu scoala, in cadrul programului Scoala. continuă pe B1

Alerta in Parcul Central din Targu Jiu. Un copil de 11 de ani aflat in excursie a disparut fara urma

Zeci de politisti, jandarmi si politisti locali cauta in Parcul Central din Targu Jiu un baietel in varsta de 11 ani care a disparut fara urma.

UPDATE Copilul disparut in Parcul Central din Targu Jiu a fost gasit

Zeci de politisti, jandarmi si politisti locali cauta in Parcul Central din Targu Jiu un baietel in varsta de 11 ani care a disparut fara urma.

Bazin de inot acoperit de 1000 metri patrati in municipiul Targu Jiu

Conducerea Primariei Targu Jiu a anuntat doua noi investitii. Este vorba de un bazin de inot si o sala de sport pentru un liceu din Targu Jiu.

Liga I, play-off: FC Viitorul - Pandurii Targu Jiu 0-2 / Gorjenii se apropie la doua puncte de Steaua

Pandurii Targu Jiu a invins, luni seara, scor 2-0, in meciul jucat, in deplasare, pe FC Viitorul, in etapa a saptea din play-off-ul Ligii I. Echipa lui Edward Iordanescu s-a apropiat la doua puncte de locul doi, ocupat de Steaua.

La 11 ani, o fata il acuza pe un angajat al statului, platit sa o ocroteasca, de abuz sexual

La 11 ani, o fata il acuza pe un angajat al statului, platit sa o ocroteasca, de abuz sexual. Copila se afla intr-o casa maternala din Bucuresti cand ingrijitorul ar fi profitat de.

Interviu cu berea in mana fondatorul Facebook acum 11 ani

Mark Zuckerberg este o vedeta internationala recunoscuta pe intregul mapamond, dar in urma cu 11 ani, fondatorul Facebook avea o viziune mult mai relaxata asupra lumii. in ultimii ani, fondatorul Facebook a fost subiectul multor editoariale, datorita implicarii sale in cauze nobile si a achizitiilor de cateva miliarde de dolari. S-a implicat direct in cumpararea [].

Exces de zel: O fetita de 11 ani a fost luata pe sus de mascati si dusa la Politie (VIDEO)

O copila de 11 ani din Braila a fost luata pe sus de mascati, impreuna cu tatal ei, si dusa la Politie. Desi tatal fetei le spune autoritatilor ca fata este minora si nu o poate lasa singura .

Zeci de elevi de la Dragotesti, pentru prima data in viata lor la un proces

20 de elevi si doua cadre didactice de la Scoala gimnaziala Ion Valceanu de la Dragotesti au fost primii vizitatori care au trecut pragul Palatului de Justitie din Targu Jiu, in care functioneaza Tribunalul Gorj si Judecatoria Targu Jiu in cadrul programului Scoala Altfel.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )