Libnet.ro
UNICEF

18:45

Alerta de sanatate: 900 de clujeni mor anual din cauza poluarii aerului. Cel mai mare poluator este traficul auto

Adevărul Adevărul,
Alerta de sanatate: 900 de clujeni mor anual din cauza poluarii aerului. Cel mai mare poluator este traficul auto

Ultimile cercetari demonstreaza ca poluarea afecteaza cordul mai mult decat cocaina, stresul sau oboseala, se arata in Planul de calitate a aerului pentru municipiul Cluj-Napoca. Raportul, care va fi dezbatut vineri, precizeaza ca in anii 2010, 2011, 2012 si 2014 au decedat circa 900 de persoane/an in Cluj de boli cauzate sau asociate cu poluarea aerului. continuă pe Adevărul

Alerta la Koln! Un avion EasyJet a aterizat de urgenta din cauza unei conversatii suspecte intre pasageri

Un zbor al companiei aeriene EasyJet a aterizat de urgenta sambata seara la Koln, in vestul Germaniei, din cauza unei conversatii suspecte auzite la bord si a unui bagaj suspect, iar trei.

Neatentia i-ar fi putut fi fatala! O femeie, la un pas de moarte din cauza telefonului mobil - VIDEO

OfemeiedinNew Jersey a fost la un pas de moarte din cauza telefonului mobil. Aceasta mergea petrotuar si se uita in telefon, motiv pentru care nu a mai fost atenta pe unde.

Executivi de top ai Fuji Xerox au demisionat din cauza unui scandal contabil

Presedintele si alti trei executivi de top ai Fuji Xerox, companie mixta cu sediul in Japonia, creata de Xerox si Fujifilm Holdings, au demisionat din functie ieri, din cauza problemelor contabile descoperite la diviziile din Australia si Noua Zeelanda.

Cei 3 pasageri care au provocat aterizarea de urgenta a unui avion la Koln, din cauza ca vorbeau despre bombe si explozibili, au fost interogati si apoi eliberati

Cei 3 pasageri britanici care au provocat, sambata seara, aterizarea de urgenta la Koln a unui avion EasyJet care zbura pe ruta Ljubljana-Londra, din cauza ca vorbeau despre bombe si explozibili, au fost interogati si apoi eliberati fara sa fie formulata vreo acuzatie impotriva lor, au anuntat autoritatile germane, citate de Reuters.

Maria Sharapova renunta la sezonul pe iarba din cauza unei accidentari

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova a anuntat ca nu va participa la turneele pe iarba, intre care si Wimbledon, din cauza accidentarii pe care a suferit-o luna trecuta, la Roma.

Fostul premier Victor Ponta cere Comitetului Executiv al PSD sa nu isi execute premierul si Guvernul din cauza orgoliilor lui Dragnea: Azi Liviu Dragnea va propune ceva profund gresit pentru PSD si pentru Romania

Victor Ponta a postat, miercuri, pe pagina sa deFacebook, o scrisoare deschisa adresata Comitetului Executiv al PSD in care solicita sa nu execute primul ministru si Guvernul fara un motiv public pentru ca greseste. Potrivit fostului premier, membrii CEX trebuie sa il convinga pe Liviu Dragnea sa renunte la orgoliu si nemultumirile strict personale si sa nu fie lasat ca acesta sa greseasca din nou.

Fostul sef al UCI Hein Verbruggen a murit din cauza leucemiei

Olandezul Hein Verbruggen, fost presedinte al Uniunii Cicliste Internationale UCI), a incetat din viata la varsta de 75 ani, a anuntat miercuri Comitetul International Olimpic CIO), citat de.

Amintirile din Romania socialista ale doctorului Rafael Stefanescu: Din cauza aspectelor negative ale sistemului am devenit un anticomunist convins

Gheorghe Rafael Stefanescu s-a nascut in anul 1938, la Deva. El a ramas orfan de tata, inca de la varsta de patru ani, copilaria sa fiind marcata de izbucnirea celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Copilul Stefanescu a prins ocupatia sovietica din septembrie 1944, cand soldatii rusi au trecut prin Deva, spre frontul de apus.

Situatie critica in Yemen: Spitalele sunt supraaglomerate din cauza epidemiei de holera

Autoritatile din Yemen nu mai fac fata epidemiei de holera care afecteaza tara de cateva luni. Spitalele sunt supraaglomerate, pacientii ajungand intr-un ritm de cel putin o persoana pe minut.

S-a auzit o bubuitura groaznica. Un avion Tarom a aterizat de urgenta din cauza unor defectiuni la motor (FOTO)

Momente de panica pentru pasagerii unei curse Tarom de la Bruxelles la Bucuresti! Unul din motoarele avionului a cedat in aer, iar echipajul a fost nevoit sa revina pe aeroportul din capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )