Libnet.ro
UNICEF

23:30

S-a auzit o bubuitura groaznica. Un avion Tarom a aterizat de urgenta din cauza unor defectiuni la motor (FOTO)

B1 B1,
S-a auzit o bubuitura groaznica. Un avion Tarom a aterizat de urgenta din cauza unor defectiuni la motor (FOTO)

Momente de panica pentru pasagerii unei curse Tarom de la Bruxelles la Bucuresti! Unul din motoarele avionului a cedat in aer, iar echipajul a fost nevoit sa revina pe aeroportul din capitala. continuă pe B1

Un avion TAROM a aterizat de urgenta, dupa ce un motor a cedat in aer: S-a auzit o bubuitura groaznica

Un avion al companiei Tarom s-a intors pe aeroportul din Bruxelles, dupa probleme aparute la motor, la20 deminute de la decolare. Printre pasageri se numara si jurnalistul Rares Bogdan.

Un avion TAROM a aterizat de urgenta, dupa ce un motor a cedat in aer / Rares Bogdan, printre pasageri: S-a auzit o bubuitura groaznica

Un avion al companiei Tarom s-a intors pe aeroportul din Bruxelles, dupa probleme aparute la motor, la 20 de minute de la decolare, anunta Digi24.

Incident cu un avion TAROM. Declaratiile socante ale martorilor

Incident cu un avion TAROM pe aeroportul din Bruxelles. Aeronava care plecase spre Bucuresti s-a intors din drum din cauza unei defectiuni tehnice, potrivit realitatea. net. Unul dintre pasagerii aflati la.

Momente de panica intr-o cursa Tarom. Un avion a aterizat de urgenta, dupa ce un motor a cedat in aer

O aeronava a companiei Tarom s-a intors de urgenta pe aeroportul din Bruxelles, dupa ce un motor a cedat in aer. Problemele aparute la motor s-au produs la cateva minute de la decolare. Avionul.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )