Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alexandra Dulgheru, eliminata in turul doi de la US Open

B1 B1,
Alexandra Dulgheru, eliminata in turul doi de la US Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a ratat, joi, calificarea in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Dulgheru, fosta numarul 26 WTA si revenita dupa o accidentare,. continuă pe B1

Alexandra Dulgheru, calificata in turul secund la US Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 5), 6-2, 7-6 5), pe americanca nascuta in Uzbekistan, Varvara Lepchenko, locul 35 WTA, intr-un meci de aproape trei ore, disputat in turul intai al turneului de Grand Slam US Open, potrivit Mediafax.

Sorana Cirstea, eliminata in turul doi la US Open

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 19 si locul 22 WTA, a ratat, joi, calificarea in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitei.

Alexandra Dulgheru si Simona Halep s-au calificat in turul secund la US Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 5), 6-2, 7-6 5), pe americanca nascuta in Uzbekistan, Varvara Lepchenko, locul 35 WTA, intr-un meci de aproape trei ore, disputat in turul intai al turneului de Grand Slam US Open, potrivit Mediafax. UPDATE: Simona Halep, a treia romanca in turul 2 la US Open, 4-6, 6-4, 6-2, cu britanica Hether Watson Agerpres).

Alexandra Dulgheru, calificata in turul secund la US Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 5), 6-2, 7-6 5), pe americanca Varvara Lepchenko, locul 35 WTA, intr-un meci de aproape trei ore, disputat in turul.

Dulgheru in turul doi la US Open

Alexandra Dulgheru a reusit un meci mare, marti, in ziua secunda la US Open si s-a calificat in turul doi al ultimului turneu de Mare Slem al anului.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la US Open. Irina Begu si Alexandra cadantu au fost eliminate

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 19 si locul 22 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitei, potrivit Mediafax. In schimb, Irina-Camelia Begu, locul 74 WTA, are astazi a implinit 23 de ani, a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 6-3, dupa o ora si 24 de minute, de Urszula Radwanska Polonia), pozitia 38 in ierarhia mondiala. UPDATE 1:45 Alexandra Cadantu a fost eliminata.

Trei romance s-au calificat in turul doi la US Open

Simona Halep, proaspat ajunsa pe locul 19 intre cele mai bune jucatoare de tenis ale lumii s-a calificat in turul al doilea la US Open, dupa ce Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea au reusit sa-si invinga adversarele din primul tur. Jucatoarele calificate in turul doi la US Open primesc cate 53. 000 de dolari si cate 100 de puncte WTA.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul secund la US Open.

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 5), 6-2, 7-6 5), pe americanca nascuta in Uzbekistan, Varvara Lepchenko, locul 35 WTA, intr-un meci de aproape trei ore, disputat in turul intai al turneului de Grand Slam US Open, conform Mediafax. Dulgheru, fosta numarul 26 WTA si revenita dupa o accidentare, s-a folosit de clasamentul protejat pentru a accede pe tabloul principal la US Open. In faza urmatoare a competitiei, ea va juca impotriva .

US Open: Sorana Cirstea a fost eliminata in turul doi.

Sorana Cirstea paraseste US Open dupa doar doua tururi jucate. Cap de serie numarul 19 si locul 22 WTA, romanca a ratat, joi, calificarea in turul trei la US Open, potrivit Mediafax. Cirstea a fost invinsa, in turul doi, cu scorul de 7-5, 6-1, dupa o ora si 24 de minute, de Kurumi Nara Japonia), pozitia 109 in ierarhia mondiala. Kurumi Nara trecuse in runda inaugurala, cu scorul de 6-2, 6-2, de Alexandra Cadantu. Sorana Cirstea va primi 53. 000 de dolari si 100 de puncte WTA.

Monica Niculescu si Alexandra Cadantu au ratat calificarea in turul doi la US Open

Romancele Monica Niculescu siAlexandra Cadantu au fost invinse in primul tur de la US Open, luni, ratand calificarea in turul doi la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cadantu a fost invinsa.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )