Libnet.ro
UNICEF

01:06

Alexandra Dulgheru paraseste intrecerea de simplu de la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Alexandra Dulgheru paraseste intrecerea de simplu de la Roland Garros

Jucatoarea Alexandra Dulgheru a fost invinsa, miercuri, de frantuzoaica Alize Cornet in turul 2 de la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Roland Garros 2015: meciurile Simonei Halep si Alexandrei Dulgheru vor fi transmise in direct!

Simona Halep si Alexandra Dulgheru joaca astazi la Roland Garros. Daca ambele inving, romancele se vor intalni in turul al treilea!.

Simona Halep, victorie muncita in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep a avut onoarea de a deschide editia din acest an a turneului de la Roland Garros pe arena centrala Philippe Chatrier, dar nu a avut nici pe departe un meci usor cu rusoaica Evghenia Rodina.

Andreea Mitu va juca impotriva Karolinei Pliskova in turul 2 la Roland Garros

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat in premiera in turul secund la Roland Garros dupa victoria obtinuta in fata frantuzoaicei Alize Lim, scor 6-3, 6-2.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Roland Garros, informeaza site-ul oficial al competitiei. Begu a invins-o pe sportiva din SUA, Bethanie Mattek-Sands, locul.

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, duminica, dupa ce a invins-o pe rusoaica Evghenia.

Zi neagra la Roland Garros: Cine a mai parasit turneul alaturi de Simona Halep si Dulgheru

Cea de a patra zi a turneului de la Roland Garros a fost una neagra pentru tenisul feminin romanesc, dupa ce Simona Halep si Alexandra Dulgheru au fost eliminate de pe tabloul principal de simplu.

Romanca Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Romanca Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul doi la turneul de la Roland Garros. Ea a invins-o pe americanca Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 6-1. Dulgheru, locul 51 WTA, o va intalni in urmatoarea etapa pe.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata

Ati urmarit la aceasta ora, in deschiderea zilei secunde la Roland Garros, meciurile pe care le-au sustinut jucatoarele Monica Niculescu si Alexandra Dulgheru in primul tur la Grand Slam-ul din capitala Frantei.

Roland Garros: Alexandra Dulgheru a fost eliminata in turul doi

Alexandra Dulgheru, locul 51 WTA, a fost invinsa in turul doi la Roland Garros de frantuzoaica Alize Cornet, cap de serie numarul 29 si locul 29 WTA, cu scorul de 6-2, 7-5, scrie Mediafax. Cu toate ca romanca a.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Alexandra Dulgheru, locul 51 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la Roland Garros dupa ce a invins-o pe americanca Nicole Gibbs, locul 98 WTA, cu scorul de 6-3, 6-1, scrie Mediafax. Dupa o ora si 17 minute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )