Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alexandru Cumpanasu, amenintat de interlopi. Dezvaluiri neasteptate facute acum. Ce face Politia

Playtech Playtech,
Alexandru Cumpanasu, amenintat de interlopi. Dezvaluiri neasteptate facute acum. Ce face Politia

Unchiul Alexandrei Macesanu a devenit victima clanurilor interlope si primeste amenintari pe banda rulanta. Alexandru Cumpanasu se bazeaza pe faptul ca oamenii legii isi vor face datoria. Alexandru Cumpanasu este amenintat. Dezvaluiri neasteptate facute acum Odata cu disparitia nepoate sale, Alexandru Cumpanasu a devenit un personaj controversat. Afaceristul este acum tinta amenintarilor, dar se bazeaza . continuă pe Playtech

Alexandru Cumpanasu65039;, acuzatii-bomba: Aceasta amenintare directa am primit-o acum cateva minute!

Unchiul Alexandrei Macesanu, Alexandru Cumpanasu, a scris pe pagina sa de Facebook ca a fost amenintat si ca e sigur ca Politia va actiona acum. Clanurile interlope au scapat de sub control, a transmis el.

Lucruri nestiute despre Rebecca Prodan. Dezvaluiri bomba facute chiar de fata Anamariei Prodan

Rebecca Prodan Dumitrescu face dezvaluiri despre viata sa. Ce marturisiri deosebite a facut fiica cunoscutei impresare? Rebecca Prodan, dezbaluiri neasteptate Desi extrem de tanara, Rebecca Prodan Dumitrescu se bucura de o viata impresionanta, lipsita de griji si deja trasata minutios inca de la nastere. Tanara provine dintr-o familie extrem de cunoscuta, fiind fiica impresarei Anamaria .

Simona Halep, intalnire de gradul zero cu Ilie Dumitrescu. Dezvaluiri neasteptate

Ilie Dumitrescu a vorbit despre cum a ramas impresionat de Simona Halep. Astfel ca fostul mare fotbalist roman s-a intalnit cu Simona la Dubai si a ramas marcat de modestitatea campioanei noastre. Simona Halep s-a intalnit cu Ilie Dumitrescu Odata, dupa ce castigase un turneu, undeva prin Asia, a avut escala in Dubai. Acolo ne-am .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )