Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alexandru Cumpanasu, gest incalificabil in campania electorala. Cum a filmat-o pe mama Alexandrei Macesanu

Playtech Playtech,
Alexandru Cumpanasu, gest incalificabil in campania electorala. Cum a filmat-o pe mama Alexandrei Macesanu

Alexandru Cumpanasu isi continua campania electorala pe Facebook, dupa ce televiziunile au luat decizia de a nu il mai invita sa vorbeasca in direct, in urma eforturilor candidatului la alegerile prezidentiale de a-si cladi campania pe cazul Caracal. Cumpanasu a filmat-o pe mama Alexandrei Macesanu in timp ce se ruga si a transmis momentul live . continuă pe Playtech

Alexandru Cumpanasu, gest necugetat. Ce i-a facut sotie in timp ce se afla in Live pe Facebook

Alexandru Cumpanasu, candidat la presedintia Romaniei, a facut un gest necugetat in timpul unui Live pe Facebook. Ce i-a facut sotia? Alexandru Cumpanasu a facut un gest necugetat in timp ce se afla in like pe Facebook Alexandru Cumpanasu, devenit vocal dupa cazul Caracal in care a fost implicata nepoata sa, Alexandra Macesanu, a facut .

Alexandru Cumpanasu, aparitie incendiara la o televiziune din Italia. Ce detalii noi a oferit despre Alexandra Macesanu

Cazul Caracal a fost dezbatut si peste hotare. Alexandru Cumpanasu a avut o aparitie incendiara la o televiziune din Italia, unde a vorbit despre intregul film al evenimentelor petrecute cu aproape trei luni in urma, dar si despre disparitia nepoatei sale. Alexandru Cumpanasu, aparitie incendiara la o televiziune din Italia Alexandru Cumpanasu si-a facut aparitia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )