Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alexandru Rafila: Nu cred ca vom avea o explozie a numarului de imbolnaviri

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila: Nu cred ca vom avea o explozie a numarului de imbolnaviri

Varful epidemiei de COVID-19 despre care discutam de atatea saptamani ar putea sa nu existe. Presedintele Asociatiei de Microbiologie, Alexandru Rafila, a declarat ca nu crede ca va mai exista o explozie a numarului de cazuri. Si in cel mai negru scenariu, vom ramane la cel mult 300, 400 de cazuri pe zi. continuă pe Antena3

Trump: Cred ca vom avea un vaccin pana la sfarsitul anului Am salvat milioane de vieti

Presedintele american, Donald Trump, a estimat duminica seara ca un vaccin va fi disponibil pana la sfarsitul anului 2020, transmite AFP, citata de Agerpres.

Digi 24: De ce numarul persoanelor vindecate de coronavirus creste foarte rapid in Romania. Explicatiile lui Alexandru Rafila

Numarul persoanelor declarate vindecate dupa infectarea cu coronavirus a ajuns la 5. Presedintele Societatii de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat la Digi24 ca in Romania au fost inregistrate forme usoare si medii de infectare, fapt care justifica cresterea rapida a persoanelor vindecate si externate.

Alexandru Rafila, despre ultimul bilant privind COVID-19 in Romania: Astept momentul in care intram in faza de scadere treptata

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a afirmat luni ca ultimul bilant privindnumarul cazuri noi de COVID-19 in Romania indica o evolutie de tip platou, o stabilizare a.

Cum se va circula cu metroul in Bucuresti, dupa ridicarea restrictiilor. Alexandru Rafila a facut anuntul

Alexandru Rafila a vorbit despre cum s-ar putea desfasura conditiile de circulatie cu metroul in Capitala, dupa ce masurile de restrictie vor fi ridicate.

Alexandru Rafila avertizeaza: Nu incercati sa cumparati Remdesivir de pe internet Medicamentul, autorizat in SUA pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus

Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, le-a recomandat romanilor insistent sa nu incerce sa cumpere de pe internet Remdesivir, medicamentul autorizat in Statele Unite ca terapie pentru.

Revenirea la normal va fi posibila cand vom avea vaccin impotriva Sars Cov 2

Interviu cu Dr. Adrian Marinescu, Institutul National Matei Bals) Reporter: Care sunt masurile care pot fi relaxate in prima faza dupa 15 mai 2020? Adrian Marinescu: inceperea relaxarii masurilor anuntata pentru data de 15 mai este totusi conditionata de dovada la nivel de cifre ca suntem pe o curba descendenta in mod clar. in prima faza, vorbim despre posibilitatea de a circula liber in interiorul localitatii fara sa mai avem nevoie de declaratie. Vom putea sa mergem intr-un grup de maximum trei persoane.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )