Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alexandru Rafila, despre ultimul bilant privind COVID-19 in Romania: Astept momentul in care intram in faza de scadere treptata

B1 B1,
Alexandru Rafila, despre ultimul bilant privind COVID-19 in Romania: Astept momentul in care intram in faza de scadere treptata

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a afirmat luni ca ultimul bilant privindnumarul cazuri noi de COVID-19 in Romania indica o evolutie de tip platou, o stabilizare a. continuă pe B1

Alexandru Rafila, despre redeschiderea bisericilor, frizeriilor si parcurilor

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, a vorbit joi despre varful epidemiei de coronavirus, redeschiderea bisericilor si parcurilor, masuri de relaxare pe care le pregatesc autoritatile dupa 15 mai.

Dr. Alexandru Rafila, despre reluarea activitatii in birourile open-space: Ideal e sa ai jumatate din efectiv

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, spune ca reluarea activitatii in cladirile de birouri va presupune mai multe masuri de prevenire a raspandirii virusului, printre care reducerea efectivelor de angajati, instalarea de separatoare si intensificarea curateniei.

Alexandru Rafila, despre aglomeratiile de 1 Mai: Ne-am intors in vremurile bune, cu diverse coloane de masini care stau la stop, claxoneaza

Alexandru Rafila te avertizeaza ca weekend-ul de 1 mai ar putea fi periculos, daca romanii nu vor respecta masurile de distantarea sociala si vor incepe sa se viziteze intre ei, subliniind ca in Bucuresti poate fi deja observata o aglomeratie apropiata de zilele anterioare starii de urgenta.

Digi 24: De ce numarul persoanelor vindecate de coronavirus creste foarte rapid in Romania. Explicatiile lui Alexandru Rafila

Numarul persoanelor declarate vindecate dupa infectarea cu coronavirus a ajuns la 5. Presedintele Societatii de Microbiologie, Alexandru Rafila, a explicat la Digi24 ca in Romania au fost inregistrate forme usoare si medii de infectare, fapt care justifica cresterea rapida a persoanelor vindecate si externate.

Cum se va circula cu metroul in Bucuresti, dupa ridicarea restrictiilor. Alexandru Rafila a facut anuntul

Alexandru Rafila a vorbit despre cum s-ar putea desfasura conditiile de circulatie cu metroul in Capitala, dupa ce masurile de restrictie vor fi ridicate.

Avertismente deosebite pentru romani: Nelu Tataru si Rafila despre ce se intampla in aceste zile

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat ca, in ciuda sperantei romanilor de a fi relaxate masurile de siguranta, inca nu e cazul. De cealalta parte, Alexandru Rafila atrage.

Alexandru Rafila avertizeaza: Nu incercati sa cumparati Remdesivir de pe internet Medicamentul, autorizat in SUA pentru tratarea cazurilor grave de coronavirus

Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, le-a recomandat romanilor insistent sa nu incerce sa cumpere de pe internet Remdesivir, medicamentul autorizat in Statele Unite ca terapie pentru.

Alexandru Rafila: Relaxarea din 15 mai depinde de noi toti, cum reusim sa respectam recomandarile

Alexandru Rafila, seful Societatii Romane de Microbiologie, a precizat intr-o interventie televizata ca evolutia pandemiei de COVID-19 in tara noastra se afla in stadiul de platou, cu un numar relativ.

Cum ne vom intoarce la birou. Recomandarile lui Alexandru Rafila

Intoarcerea la locurile de munca va fi un proces caruia atat angajatorii, cat si angajatii trebuie sa ii acorde o atentie speciala, in contextul ridicarii restrictiilor. Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, spune ca trebuie reorganizate spatiile de birouri, iar nivelul de curatenie al birourilor trebuie sa fie mai ridicat decat pana acum.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )