Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alexandru Rafila a dezvaluit ce vaccin anti-COVID-19 ar alege daca ar avea aceasta optiune

Antena3 Antena3,
Alexandru Rafila a dezvaluit ce vaccin anti-COVID-19 ar alege daca ar avea aceasta optiune

Romania foloseste in prezent trei vaccinuri anti-COVID-19 aprobate la nivelul Uniunii Europene, produse de trei giganti internationali Pfizer,Moderna si britanicii de la AstraZeneca. Daca ar avea optiunea de a alege medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a precizat, vineri seara, ca ar opta sa se imunizeze cu serul de la AstraZeneca pe care il considera potrivit pentru el, mai ales ca a avut COVID-19. continuă pe Antena3

Alexandru Rafila: Cu Pfizer si Moderna abia de la jumatatea lunii martie vor fi disponibile noi sloturi de programare

Medicul Alexandru Rafila a vorbit la Digi24despre vaccinul pe care l-ar alegedintre Pfizer, Moderna si AstraZeneca, daca ar avea aceasta posibilitate. Aceasta a precizat ca ar alege serul dezvoltat de.

Alexandru Rafila: Vaccinul AstraZeneca este un vaccin eficace la persoanele din categoria celor intre 18 si 55 de ani

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila,a spus, miercuri, ca vaccinul dezvoltatde AstraZenecea este eficace persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 55.

Vaccinul AstraZeneca eficace doar pentru anumiti oameni. Anuntul lui Alexandru Rafila

Cursa contra cronometru in gasirea unui vaccin anti-covid a adus in fata opiniei publice si compania AstraZeneca. Compania farma, in colaborare cu Universitatea Oxford, a reusit sa produca un vaccin. Vaccinul Astrazeneca folosea o cu totul alta tehnologie de productie, in comparatie cu Pfizer si Moderna. Datele arata ca vacciul are o eficacitatea de 70%.

Alexandru Rafila, noi critici la adresa lui Vlad Voiculescu: Nu actiunea a dominat in aceasta perioada, ci inactiunea si incapacitatea evidenta de a gestiona aceasta pandemie

Deputatul PSD Alexandru Rafila a lanat noi critici la adresa ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in privinta modului in care este gestionata pandemia de COVID-19. Rafila a declarat, marti, ca la nivelul.

ALEXANDRU RAFILA: Nu este un secret pentru nimeni ca la Ministerul Sanatatii a dominat incapacitatea de a gestiona pandemia

Deputatul PSD Alexandru Rafila a declarat, marti, ca la nivelul Ministerului Sanatatii au dominat, in aceasta perioada, inactiunea si incapacitatea evidenta de a gestiona pandemia de COVID-19, acesta fiind unul dintre principalele motive pentru care social-democratii au initiat motiunea simpla impotriva ministrului Vlad Voiculescu, conform Agerpres.

ALEXANDRU RAFILA: Deschiderea scolilor nu influenteaza semnificativ evolutia pandemiei

Deputatul PSD Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), a declarat astazi ca in trecut a fost folosit pretextul ca deschiderea scolilor duce la cresterea numarului de cazuri de COVID-19 si a apreciat ca, in contextul pandemiei, trebuie facuta o prioritizare reala a activitatilor care trebuie mentinute deschise.

Alexandru Rafila, avertisment crunt pentru cetateni: Romania ar putea fi afectata de un posibil val trei, dar si de tulpina mutanta

Reprezentantul Romaniei la OMS avertizeaza ca tara noastra ar putea traversa o perioada si mai neagra decat cele de pana acum. Medicul avertizeaza asupra lipsei de actiune din partea autoritatilor competente, fapt ce ar putea agrava iremediabil pandemia de Covid-19 actuala. Pentru evitarea acestei catastrofe, medicul ofera cateva solutii iminente. Nu mai este timp pentru .

Alexandru Rafila, dupa intalnirea cu sindicatele din sanatate: Trebuie sa avem o politica de resurse umane pe termen mediu macar

Deputatul PSD, Alexandru Rafila si senatorul PSD, Leonard Azamfirei, au sustinut marti, la Parlament, o dezbatere cu reprezentanti ai organizatiilor profesionale, sindicale si ai asociatiilor de pacienti, despre sustenabilitatea sistemului de sanatate dupa 11 luni de pandemie COVID-19.

Anthony Fauci, anunt de ultima ora despre a doua doza de vaccin. Ce patesti daca nu o faci

Ca si restul lumii, Statele Unite ale Americii se afla in plina campanie de vaccinare anti-covid. intr-un interviu recent, Anthony Fauci declara ca este necesara intarzierea celei de-a doua doze de vaccin. Justificare acestei afirmatii se referea la a beneficia cat mai multi americani de prima doza de vaccin. Cu toate astea, expertul spune ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )