Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alexandru Rafila, ministru al Sanatatii in guvernul pregatit de PSD. Anuntul a fost facut de Marcel Ciolacu

B1 B1,
Alexandru Rafila, ministru al Sanatatii in guvernul pregatit de PSD. Anuntul a fost facut de Marcel Ciolacu

Profesorul Alexandru Rafila, dar si rectorul UMF Targu Mures vor face parte din echipa de guvernare pe care social democratii o pregatesc, dupa alegerile parlamentare. Anuntul a fost facut de liderul PSD,. continuă pe B1

Alexandru Rafila pune tunurile pe Guvernul Orban:DSP-urile continua sa fie conduse de persoane care nu au treaba cu sanatatea publica

Medicul Alexandru Rafila, cap de lista al PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, critica Guvernul Orban pentru faptul ca in continuare lasa la conducerea Directiilor de Sanatate Publica persoane care nu sunt pregatite pentru asemenea functii.

Medicul Alexandru Rafila va fi ministrul Sanatatii in noul guvern, daca PSD va castiga alegerile

Profesorul Alexandru Rafila va face parte din echipa de guvernare pregatita de PSD in perspectiva in care acest partid va forma noul Cabinet dupa alegerile din 6 decembrie.

Alexandru Rafila: Exista pericolul ca tratamentul pacientilor in sectiile de Terapie Intensiva sa nu mai fie posibil, iar lucrul acesta va genera un numar important de decese (VIDEO)

Medicul Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile parlamentare si reprezentant al Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a tras un semnal de alarma cu privire la evolutia epidemiei de COVID-19, despre.

Alexandru Rafila, despre testarea in masa din Slovacia: Nu am niciun fel de indicatie de la OMS ca un astfel de model ar fi aplicabil

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila a comentat modelul Slovaciei, care a decis sa testeze toata populatia. Candidatul PSD la alegerile parlamentare sustine ca nu a.

Alexandru Rafila: Suntem pe un trend rapid crescator, ceea ce va pune probleme serioase sistemului de sanatate. E un moment de cotitura. Toate partidele trebuie sa contribuie la solutionarea acestei urgente majore de sanatate publica

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) si candidat PSD la alegerile parlamentare, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este o .

Alexandru Rafila, anuntul trist al momentului. Cu cat va creste mortalitatea pacientilor cu COVID-19 in urmatoarele saptamani

Vestile triste nu intarzie sa apara, asta dupa ce in ultimele zile, cazurile de COVID-19 au crescut alarmant. Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS a explicat duminica seara ce crede ca se va intampla pana la alegerile din decembrie. Din pacate, ultimele informatii nu sunt imbucuratoare, astfel ca romanii trebuie sa fie pregatiti pentru orice.

Alexandru Rafila: Exista pericolul ca tratamentul in sectiile de Terapie Intensiva sa nu mai fie posibil. Va aparea un numar de decese important!

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca este foarte posibil ca in zilele urmatoare numarul persoanelor infectate sa creasca, lucru ce se va rasfrange asupra sistemului de sanatate.

Alexandru Rafila: Cinci milioane de romani vor primi vaccinul anti-Covid pana la vara

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, atrage atentia ca Rom.

Alexandru Rafila: Media de infectare la nivel national este de 3,5. Persoanele care vin din tari cu incidenta mai mica nu intra in carantina

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila sustine carata de infectare cu coronavirus la nivel national a ajunsla3,5 la mie. Acesta mai spune ca.

Alexandru Rafila: in patru-sase saptamani vom ajunge sa depasim 10.000 cazuri

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, atrage atentia ca dac.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )