Libnet.ro
UNICEF

20:00

Alexis Tsipras, reconfirmat premier al Greciei, dupa o noua victorie a Syriza in alegerile parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Alexis Tsipras, reconfirmat premier al Greciei, dupa o noua victorie a Syriza in alegerile parlamentare

Alexis Tsipras a fost reconfirmat de greci la conducerea Guvernului, dupa ce partidul sau, Syriza stanga radicala), s-a clasat pe primul loc in alegerile legislative anticipate desfasurate duminica in Grecia. Syriza a obtinut un scor de 35,53%, ceea ce inseamna ca a castigat 145 dintre cele 300 de locuri din Parlamentul Greciei, potrivit rezultatelor anuntate dupa numararea a 90% din buletinele de vot, informeaza AFP. Cum nu a reusit sa obtina majoritate in Parlament 151 de locuri), Alexis Tsipras a anuntat refacerea coalitiei de guvernare cu formatiunea de dreapta Grecii Independenti - Anel cu orientare suverana puternica), condusa de Panos Kammenos. Anel a guvernat alaturi de Syriza si in precedentul Executiv. Tsipras a sarbatorit victoria alaturi de sustinatorii iesiti in strada in centrul Atenei, promitand implementarea reformelor cerute de creditorii tarii. continuă pe Hotnews

Tsipras, reconfirmat premier dupa victoria Syriza in alegerile parlamentare

Alexis Tsipras a fost reconfirmat de greci la conducerea Guvernului, dupa ce partidul sau, Syriza stanga radicala), s-a clasat pe primul loc in alegerile legislative anticipate desfasurate ieri in Grecia.

Alexis Tsipras a depus juramantul pentru un nou mandat de premier al Greciei

Alexis Tsipras, liderul formatiunii de extrema-stanga Syriza, a depus luni seara juramantul pentru un nou mandat de prim-ministru, prima etapa in procedura de formare a noului guvern dupa victoria in alegerile parlamentare, relateaza site-ul ziarului Le Figaro.

Alexis Tsipras, din nou premierul Greciei

Alexis Tsipras va fi desemnat, luni, din nou, in functia de premier, dupa ce a castigat cu partidul sau, Syriza, alegerile parlamentare anticipate de duminica din Grecia.

Grecia: Alexis Tsipras a depus juramantul pentru un nou mandat de premier

Alexis Tsipras, liderul formatiunii de extrema-stanga Syriza, a depus luni seara juramantul pentru un nou mandat de prim-ministru al Greciei, informeaza Le Figaro. Aceasta este prima etapa in procedura de.

Anuntul facut de Alexis Tsipras dupa castigarea alegerilor in Grecia

Alexis Tsipras, liderul partidului radical de stanga Syriza, a declarat ca victoria sa si a formatiunii sale la alegerile legislative de duminica este o victorie a poporului elen si ca grecii i-au acordat un .

Grecia: Alexis Tsipras a anuntat o coalitie cu fostii parteneri de guvernare, dupa castigarea alegerilor anticipate

Fostul premier grec Alexis Tsipras a castigat alegerile legislative de duminica, anuntand totodata o coalitie cu fostii sai parteneri de guvernare, Grecii Independenti, pentru a continua lupta de dragul.

Alegeri parlamentare anticipate in Grecia: Partidul Syriza al fostului premier Alexis Tsipras s-a clasat pe prima pozitie in urma exit-poll-urilor

Partidul fostului premier grec Alexis Tsipras, Syriza, s-a plasat pe prima pozitie, la alegerile parlamentare anticipate de duminica din Grecia, conform exit-poll-urilor date publicitatii la inchiderea urnelor.

Exit-poll Grecia: Syriza, partidul lui Alexis Tsipras, pe primul loc al alegerilor

Partidul fostului premier grec Alexis Tsipras, Syriza, a castigat alegerile legislative desfasurate duminica in Grecia, fiind creditat cu 30-35 la suta din voturi de doua exit-poll-uri, relateaza The Guardian.

Grecii sunt chemati duminica la urne: Alexis Tsipras si Evangelos Meimarakis, principalii candidati

Grecii merg la urne duminica pentru a alege partidul caruia sa-i incredinteze formarea unui nou guvern, dupa ce premierul Alexis Tsipras a demisionat. Potrivit sondajelor, cele doua principale partide rivale , SYRIZA s.

UPDATE Alegeri Grecia: Syriza, aproape de formarea majoritatii parlamentare. Grecii merg tot pe mana lui Alexis Tsipras

Partidul fostului premier grec, Syriza, a castigat alegerile legislative anticipate desfasurate, ieri, in Grecia, fiind creditat cu 35 la suta din preferintele alegatorilor, dupa numararea a 60% din voturi. Liderul partidului rival Noua Democratie, Vangelis Meimarakis, a recunoscut infrangerea in fata gruparii de stanga.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )