Libnet.ro
UNICEF

16:15

Anuntul facut de Alexis Tsipras dupa castigarea alegerilor in Grecia

Antena3 Antena3,
Anuntul facut de Alexis Tsipras dupa castigarea alegerilor in Grecia

Alexis Tsipras, liderul partidului radical de stanga Syriza, a declarat ca victoria sa si a formatiunii sale la alegerile legislative de duminica este o victorie a poporului elen si ca grecii i-au acordat un . continuă pe Antena3

Exit-poll Grecia: Syriza, partidul lui Alexis Tsipras, pe primul loc al alegerilor

Partidul fostului premier grec Alexis Tsipras, Syriza, a castigat alegerile legislative desfasurate duminica in Grecia, fiind creditat cu 30-35 la suta din voturi de doua exit-poll-uri, relateaza The Guardian.

Alexis Tsipras si-a trimis amandoi copiii la scoli private, dupa ce ani de-a randul a laudat invatamantul public

Alexis Tsipras, liderul extremei stanga din Grecia, si-a trimis fiul cel mai mare la cea mai buna scoala privata din tara, unde taxa anuala este de 7. 000 de euro, dupa ani de zile in care a laudat sistemul public de invatamant si a promis ca, daca va fi reales premier, va reduce TVA-ul pentru invatamantul privat, care tocmai a fost majorat la 23%, scrie presa greaca.

Alegeri parlamentare anticipate in Grecia: Partidul Syriza al fostului premier Alexis Tsipras s-a clasat pe prima pozitie in urma exit-poll-urilor

Partidul fostului premier grec Alexis Tsipras, Syriza, s-a plasat pe prima pozitie, la alegerile parlamentare anticipate de duminica din Grecia, conform exit-poll-urilor date publicitatii la inchiderea urnelor.

Mesajul lui Tsipras dupa ce a castigat, din nou, alegerile

Syriza, partidul condus de Alexis Tsipras, a castigat alegerile anticipate din Grecia. insa victoria nu este una decisiva, intrucat nu a obtinut majoritatea, astfel formatiunea condusa de Tsipras trebuie sa realizeze o alianta pentru guvernare.

Grecii sunt chemati duminica la urne: Alexis Tsipras si Evangelos Meimarakis, principalii candidati

Grecii merg la urne duminica pentru a alege partidul caruia sa-i incredinteze formarea unui nou guvern, dupa ce premierul Alexis Tsipras a demisionat. Potrivit sondajelor, cele doua principale partide rivale , SYRIZA s.

UPDATE Alegeri Grecia: Syriza, aproape de formarea majoritatii parlamentare. Grecii merg tot pe mana lui Alexis Tsipras

Partidul fostului premier grec, Syriza, a castigat alegerile legislative anticipate desfasurate, ieri, in Grecia, fiind creditat cu 35 la suta din preferintele alegatorilor, dupa numararea a 60% din voturi. Liderul partidului rival Noua Democratie, Vangelis Meimarakis, a recunoscut infrangerea in fata gruparii de stanga.

Alegeri in Grecia: grecii merg tot pe mana lui Alexis Tsipras

Partidul fostului premier grec , Syriza, a castigat alegerile legislative anticipate desfasurate, duminica, in Grecia, fiind creditat cu 30-35 la suta din voturi.

Grecii merg tot pe mana lui Alexis Tsipras

Exit-poll. Partidul fostului premier grec , Syriza, a castigat alegerile legislative anticipate desfasurate, ieri, in Grecia, fiind creditat cu 30-35 la suta din voturi.

Presedintele PMP, Eugen Tomac, confirma anuntul facut de Traian Basescu: De acum inainte ne vom numi simplu - Miscarea Populara!

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a confirmat, joi, ca partidul isi va schimba numele in Miscarea Populara. Anuntul a fost facut inca de ieri de fostul sef al statului Traian Basescu, care intentioneaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )