Libnet.ro
UNICEF

12:15

Alfred Simonis, despre Ludovic Orban: De 10 ore s-a inchis in Guvern si da ordonanta dupa ordonanta

Adevărul Adevărul,
Alfred Simonis, despre Ludovic Orban: De 10 ore s-a inchis in Guvern si da ordonanta dupa ordonanta

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, ii transmite premierului Ludovic Orban sa se opreasca in a mai da ordonante de urgenta, afirmand ca seful Executivului sta de zece ore inchis in sediul Guvernului si ca pana acum a dat nu mai putin de 25 de OUG-uri. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, discurs neasteptat inainte de motiune: Sa stiti ca visez frumos si tin minte visele!

Romania duce lipsa de politicieni cu viziune, iar premierul Ludovic Orban isi indeamna colegii de partid sa viseze. Discursul sau de la Consiliul National al PNL a ridicat sala in picioare.

Ludovic Orban, dezlantuit: Romania e tinuta captiva de tot felul de baroni rosii. Muncim 14-16 ore pe zi pentru a gasi solutii la problemele lasate de astia

Premierul Ludovic Orban a lansat un atac dur la adresa PSD, formatiune despre care a afirmat ca in continuare controleaza administratia din teritoriu. LIberalul a afirmat ca e greu pentru Guvernul sau sa-si faca treaba cand are o sustinere de doar 21% in Parlament.

Ludovic Orban: Muncesc 16 ore pe zi sa repar nenorocirile lasate de PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Consiliul National al PNL, ca imaginea Romaniei s-a schimbat la nivel european de cand PNL e la guvernare.

Ciolacu, despre existenta unei intelegeri intre el si Ludovic Orban cu privire la alegeri: Noi vrem sa scapam de el. Orban e o catastrofa

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a negat, luni seara, ca ar exista o intelegere intre el si premierul Ludovic Orban, astfel incat alegerea primarilor sa se faca intr-un singur tur, dar sa existe alegeri anticipate, in iunie. Este o tema falsa, spune Ciolacu, precizand ca PSD vrea sa scape de Ludovic Orban care este o catastrofa.

Ludovic Orban, despre activitatea Guvernului pe care il conduce, la frumoasa varsta de 3 luni: Absolut impresionat

Premierul Ludovic Orban a calificat marti drept absolut impresionant ritmul de indeplinire a angajamentelor asumate de Guvernul pe care il conduce, la implinirea frumoasei varste de 3 luni.

LUDOVIC ORBAN: Nu ma las judecat de actuala majoritate din Parlament

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca nu stie ce se va intampla in Parlament, dar ca nu se lasa judecat de actuala majoritate parlamentara despre care spune ca nu are nicio legatura cu interesul Romaniei.

Ludovic Orban, anunt inainte de motiunea de cenzura: E posibil sa candidez pentru parlamentare

Premierul Ludovic Orban a vorbit, marti, despre strategia pe care o va urma partidul in perioada urmatoare si a anuntat ca este posibil sa candideze la parlamentare: E posibil.

Ludovic Orban: Trebuie sa lansam Start-Up Nation in domeniul IT, in cercetare, nu pentru pomanageala pe care a gandit-o PSD (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre modul in care pot fi sprijiniti cetatenii capabili de a face performanta si care pot ridica economia. El spune ca programe de tipul Start-Up Nation ar trebui lansate.

Gabriela Fiea il ataca pe Ludovic Orban cu citate din Camus si il compara cu Dragnea. Ca orice las, musca si fuge

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea l-a atacat sambata pe Ludovic Orban spunand despre acesta ca este las pentru ca evita o confruntare cu aceasta intr-o emisiune televizata. Totodata, edilul a amintit si un citat din Albert Camus pentru a-l caracteriza pe premier - Prostia are talentul de a fi insistenta.

LUDOVIC ORBAN: Este necesara o adaptare a legislatiei pentru a avea prevederi concrete in cazul alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - in cadrul sedintei de Guvern, Premierul a aprobat marirea numarului de parlamentari in Diaspora. --- Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca exista un proiect de ordonanta de urgenta care sa reglementeze concret situatia in care se ajunge la alegeri parlamentare anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )