Libnet.ro
UNICEF

14:45

Algeria: Saisprezece persoane au murit in urma unei coliziuni intre doua autobuze

B1 B1,
Algeria: Saisprezece persoane au murit in urma unei coliziuni intre doua autobuze

Saisprezece persoane au murit, marti, dupa ce doua autobuze au intrat in coliziune frontala in zona orasului Laghouat, la 420 kilometri sud de Alger, capitala Algeriei. Accidentul s-a produs pe un drum. continuă pe B1

Saisprezece persoane au murit in urma unei coliziuni intre doua autobuze, in Algeria

Saisprezece persoane au murit, marti, dupa ce doua autobuze au intrat in coliziune frontala in zona orasului Laghouat, la 420 kilometri sud de Alger, capitala Algeriei, a anuntat o sursa din cadrul.

Algeria: 20 de persoane au murit in urma unei coliziuni intre doua autobuze

Douazeci de persoane au murit, marti, dupa ce doua autobuze au intrat in coliziune frontala in zona orasului Laghouat, la 420 kilometri sud de Alger, capitala Algeriei. Accidentul s-a produs pe un drum.

Accident grav in Algeria: 16 morti si 30 de raniti in urma unei coliziuni intre doua autobuze

Un reprezentant al Protectiei Civile din Algeria a anuntat ca 16 persoane au murit si alte aproximativ 30 au fost ranite, marti, dupa ce doua autobuze au intrat in coliziune frontala in zona orasului Laghouat, la 420 kilometri sud de Alger, potrivit Mediafax.

Brasov: Femeie la spital, in urma unei explozii

O femeie de 54 de ani din Brasov a ajuns cu arsuri la spital in urma unei explozii ce a avut loc luni dimineata in locuinta sa dintr-un bloc de garsoniere. Din primele verificari, deflagratia s-ar fi produs din cauza acumularilor de gaze de la o butelie.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )