Libnet.ro
UNICEF

07:30

Alibec i-a dat din nou emotii lui Dica

Online Sport Online Sport,
Alibec i-a dat din nou emotii lui Dica

Denis Alibec a fost aproape de eliminare in finalul primei reprize a meciului cu Botosani cand, desi avea un cartonas galben, a avut o intare la limita regulamentului asupra lui Burca undeva in marginea terenului. Atacantul stelist a fost lasat la cabine, schimbarea fiind explicata dupa meci de antrenorul Nicolae Dica. continuă pe Online Sport

Copilul paranormal de la Naipu, internat din nou de urgenta

Copilul din localitatea giurgiuveana Naipu, despre care oamenii cred ca are puteri paranormale a fost din nou internat la spitalul Obreja din Capitala. Se pare ca acestuia i s-a facut din nou rau. Dupa prima.

Instanta a decis ca medicul Burnei poate opera din nou in spitale de stat. Hotararea nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis vineri ca medicul ortoped Gheorghe Burnei, trimis in judecata pentru ca ar fi primit mita de la pacienti, poate profesa din nou in spitalele publice, inclusiv la Spitalul Marie Curie, anunt Agerpres. Hotararea nu este definitiva, putand fi contestata de procurori.

Europa League: FCSB, din nou norocoasa la tragerea la sorti! Cu cine a picat in grupa

FCSB va juca din nou cu Viktoria Plzen, dupa ce a fost repartizata in Grupa G impreuna cu echipa ceha si cu Hapoel Beer-Sheva Israel), Lugano Elvetia), in urma extragerii a grupelor Europa.

Pretul electricitatii, din nou in crestere accelerata, pe piata spot

Pretul mediu al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a crescut din nou in mod accelerat, ajungand la 376,86 lei/MWh echivalentul a 82,15 euro/MWh).

Contrabanda cu tigari creste din nou, dupa 11 luni de scadere. Care sunt regiunile cele mai afectate?

Contrabanda cu tigarete creste din nou, dupa aproape un an de scadere continua. In iulie, tigarile provenite din contrabanda au reprezentat 16% din piata romaneasca, in crestere de la 15,1% in mai si 15,2% in martie. Ultima crestere a contrabandei a.

Contrabanda cu tigarete, din nou in crestere

Piata neagra a tigaretelor a crescut, in iulie fata de mai, cu 0,9 puncte procentuale, ajungand la 16%, aceasta fiind prima crestere inregistrata din septembrie 2016, anunta studiul Nevel Research.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )