Libnet.ro
UNICEF

15:15

Contrabanda cu tigarete, din nou in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Contrabanda cu tigarete, din nou in crestere

Piata neagra a tigaretelor a crescut, in iulie fata de mai, cu 0,9 puncte procentuale, ajungand la 16%, aceasta fiind prima crestere inregistrata din septembrie 2016, anunta studiul Nevel Research. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul electricitatii, din nou in crestere accelerata, pe piata spot

Pretul mediu al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a crescut din nou in mod accelerat, ajungand la 376,86 lei/MWh echivalentul a 82,15 euro/MWh).

Contrabanda cu tigari creste din nou, dupa 11 luni de scadere. Care sunt regiunile cele mai afectate?

Contrabanda cu tigarete creste din nou, dupa aproape un an de scadere continua. In iulie, tigarile provenite din contrabanda au reprezentat 16% din piata romaneasca, in crestere de la 15,1% in mai si 15,2% in martie. Ultima crestere a contrabandei a.

Piata neagra a tigaretelor a ajuns la 16% in iulie anul curent

Contrabanda cu tigarete reincepe sa creasca, dupa o scadere continua de unusprezece luni, iar piata neagra a tigaretelor a ajuns in luna iulie la 16%, cu 0,9 puncte procentuale p. p. ) mai mult decat in luna mai, potrivit unui studiu realizat de Novel Research trimis Redactiei.

Japan Tobacco preia al doilea mare producator de tigarete din Filippine

Japan Tobacco Inc. va cumpara al doilea mare producator de tigarete din Filippine, Mighty Corp. , platind in schimb circa 936 de milioane de dolari.

Instanta a decis ca medicul Burnei poate opera din nou in spitale de stat. Hotararea nu este definitiva

Tribunalul Bucuresti a decis vineri ca medicul ortoped Gheorghe Burnei, trimis in judecata pentru ca ar fi primit mita de la pacienti, poate profesa din nou in spitalele publice, inclusiv la Spitalul Marie Curie, anunt Agerpres. Hotararea nu este definitiva, putand fi contestata de procurori.

Europa League: FCSB, din nou norocoasa la tragerea la sorti! Cu cine a picat in grupa

FCSB va juca din nou cu Viktoria Plzen, dupa ce a fost repartizata in Grupa G impreuna cu echipa ceha si cu Hapoel Beer-Sheva Israel), Lugano Elvetia), in urma extragerii a grupelor Europa.

Islamul, religia pacii...eterne - Charlie Hebdo starneste din nou controverse, in numarul dedicat atentatelor de la Barcelona (FOTO)

Dupa atentatul terorist de la Barcelona in care au murit 15 persoane si aproximativ 150 de raniti, Charlie Hebdo ironizeaza din nou religia islamica. Pentru numarul aparut miercuri, 23 august,.

Delia, din nou intr-o vacanta de cinci stele. Unde se relaxeaza artista

Delia este din nou intr-o vacanta de cinci stele. Cantareata si-a facut bagajele si a plecat intr-o destinatie de vis. Artista a ales sa se rasfete in Mykonos, insula preferata a.

Piata neagra a tigaretelor- prima crestere inregistrata din septembrie 2016. Nivel spectaculos in vest

In luna iulie, cea mai substantiala crestere a pietei negre se inregistreaza in partea de vest a tarii plus 6,3 p. p. comparativ cu mai, pana la 24,5%), in compensare cu scaderea din regiunea nord-vest, acolo unde in luna mai se inregistra cea mai abrupta crestere. Regiunea nord-est ramane si in luna iulie cea mai afectata de comertul ilegal cu tigarete, inregistrand o pondere de 38,4%, in crestere fata de mai 2017 cu 1,1 p. p. Regiunea sud-vest continua sa aiba o cota ridicata a comertului ilicit, de 22%, se arata intr-un comunicat de presa transmis joi.

Numarul refugiatilor care ajung in Romania, in crestere: Marea Neagra si nord-vestul tarii, principalele porti de intrare

Numarul migrantilor ce au incercat sa intre ilegal in Romania din ianuarie pana in prezent a depasit cu aproximativ 80% numarul total de migranti prinsi la granita in 2017,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2106 seconds )