Libnet.ro
UNICEF

05:30

Alimentele care ne pot creste imunitatea. Nu trebuie sa iti lipseasca din casa

Antena3 Antena3,
Alimentele care ne pot creste imunitatea. Nu trebuie sa iti lipseasca din casa

Organismul nostru duce zilnic o lupta cu diferiti agenti patogeni, bacterieni, virali, parazitari, dar cel mai aprig adversar, care suprasolicita sistemul imunitar, pare sa fie stresul. O alimentatie echilibrata. continuă pe Antena3

Alimentele care au fost inventate din greseala

Unele dintre cele mai populare mancaruri si bauturi din lume au fost inventate din greseala. Berea a fost inventata acum 12. 000 de ani de catre comunitati rurale care traiau pe teritoriul actualului.

Utile:Alimente care dauneaza sanatatii dintilor; Cum iti afecteaza menopauza sanatatea; Beneficiile pentru sanatate ale consumului de banane

Plantele care ajuta la eliminarea toxinelor si detoxifierea ficatului. nele plante sunt in acelasi timp diuretice si depurative: este vorba. Cum tratezi senzatia de arsura din talpa. Apa rece. Apa trateaza senzatia de arsura de la nivelul picioarelor, oferind un sentiment de.

LOTO 6/49. Zodiile care pot castiga la LOTO in aceste zile

In anul 2018 exista cateva semne zodiacale care primesc bani multi si pot castiga la Loto. BERBEC Voi va numarati printre norocosii zodiacului in 2018, mai ales in ceea ce priveste sectorul.

Ministrul Teodorovici anunta CURATAREA sistemului public: Angajatii care doar PLIMBA HARTII trebuie sa plece

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Tedorovici, este hotarat sa curete sectorul bugetar de angajatii care doar plimba hartii. Teodorovici a anuntat ca se vor face evaluri la toate institutiile de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )