Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alin Teodorescu, despre privatizarea Oltchimului: Ce se intampla acolo este o imensa manea politica

B1 B1,
Alin Teodorescu, despre privatizarea Oltchimului: Ce se intampla acolo este o imensa manea politica

Alin Teodorescu, directorul IMAS , a comentat duminica, intr-o interventie telefonica in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, preluarea pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim de. continuă pe B1

Ce spune Mircea Geoana despre privatizarea Oltchim.

Senatorul Mircea Geoana sustine, pe blog, ca in cazul Oltchim balbaielile de OPSPI s-au intalnit cu exotismul ofertei, el afirmand ca este o privatizare in stil Elodia si ca guvernarile PDL au tot bagat problema sub pres, iar acum Adriean Videanu si PDL ar trebui sa taca pe acest subiect, potrivit Mediafax. Geoana afirma ca nu este de acord cu balbaielile OPSPI legate de privatizare. Nu poti niciodata trata privatizarea Oltchim ca pe o geambasie de cai. Procesul de privatizare a .

Varujan Vosganian despre privatizarea Oltchim: O farsa, cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala

Privatizarea Oltchim a fost criticata dur chiar din interiorul USL. Liberalul Varujan Vosganian scrie pe blogul sau ca Executivul ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a evita situatia in care combinatul.

Reactia spumoasa a lui Dan Diaconescu despre privatizarea Oltchim: A fost o teapa inimaginabila, ca cea pe care am avut-o la 18 ani, cand am venit la Bucuresti

Presedintele Partidului Poporului Dan Diaconescu a declarat la iesirea de la Ministerul Economiei, unde au avut loc discutiile referitoare la privatizarea Oltchim, ca a avut parte de o teapa cum numai la 18 ani a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )