Libnet.ro
UNICEF

23:45

Reactia spumoasa a lui Dan Diaconescu despre privatizarea Oltchim: A fost o teapa inimaginabila, ca cea pe care am avut-o la 18 ani, cand am venit la Bucuresti

B1 B1,
Reactia spumoasa a lui Dan Diaconescu despre privatizarea Oltchim: A fost o teapa inimaginabila, ca cea pe care am avut-o la 18 ani, cand am venit la Bucuresti

Presedintele Partidului Poporului Dan Diaconescu a declarat la iesirea de la Ministerul Economiei, unde au avut loc discutiile referitoare la privatizarea Oltchim, ca a avut parte de o teapa cum numai la 18 ani a. continuă pe B1

Victor Ponta despre privatizarea Oltchim: Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic

Premierul Victor Ponta crede ca participantii la licitatia pentru privatizarea Oltchim vor genera un spectacol. Pot sa anticipez ca va fi un spectacol, avand in vedere participantii, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Pe de alta parte, premierul nu doreste ca si Guvernul sa fie parte din acest spectacol. Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic, a precizat Ponta. Acesta i-a cerut ministrului economiei, Daniel Chitoiu, sa fie direct implicat in privatizarea care va urma. In sedinta de miercuri, Guvernul va discuta si un memorandum privind situatia sociala de la Oltchim.

Dan Diaconescu: Licitatia pentru Oltchim poate sa mearga in jos. Guvernul Ponta cere 4 milioane de euro pe combinat

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a oferit duminica seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, o serie de detalii cu privire la privatizarea Combinatului Oltchim. Astfel, Diaconescu a.

INTERAGRO, implicat in privatizarea Oltchim

UPDATE 4: Interagro, implicat in privatizarea Oltchim *UPDATE 3: Victor Ponta a anuntat ca nu se schimba termenele privatizarii *UPDATE 2: Ponta discuta cu Chitoiu despre privatizarea Oltchim *UPDATE: Actiunile Oltchim au deschis in scadere * Senzational: Dan Diaconescu vrea sa anuleze privatizarea pe care vrea sa o castige! * PCC SE, AISA, Chimcomplex si Dan Diaconescu au depus oferte ferme * Gazprom si Pegamont au cerut amanari * Pegamont a oferit bani, fara conditii, pentru repornirea combinatului, in schimbul amanarii Procesele deschise de jurnalistul Dan Diaconescu impotriva privatizarii Oltchim au determinat Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) sa amane cu trei zile, pana pe 20 septembrie, termenele de depunere a documentelor de participare si de deschidere a ofertelor.

Privatizarea Oltchim se difuzeaza, in reluare, joi

Senzational: Dan Diaconescu vrea sa anuleze privatizarea pe care vrea sa o castige! * PCC SE, AISA, Chimcomplex si Dan Diaconescu au depus oferte ferme * Gazprom si Pegamont au cerut amanari * Pegamont a oferit bani, fara conditii, pentru repornirea combinatului, in schimbul amanarii Procesele deschise de jurnalistul Dan Diaconescu impotriva privatizarii Oltchim au determinat Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) sa amane cu trei zile, pana pe 20 septembrie, termenele de depunere a documentelor de participare si de deschidere a ofertelor.

Ponta: Actiunea lui Dan Diaconescu ar putea sa puna Oltchim pe butuci

Premierul Victor Ponta a avertizat marti ca actiunea lui Dan Diaconescu de a contesta in justitie procedura de privatizare a Oltchim ar putea pune pe butuci combinatul si si-a exprimat speranta ca.

Stefan Vuza s-a retras de la privatizarea Oltchim

UPDATE5: Firmele controlate de omul de afaceri Stefan Vuza, respectiv AISA Invest si Chimcomplex, s-au retras de la privatizarea Oltchim, astazi, la ora 11. *UPDATE4: Guvernul dezbate in sedinta de astazi problema Oltchim *UPDATE3: Actiunile Oltchim cresc pe bursa *UPDATE2: PONTA: PCC, actionarul minoritar al Oltchim are, de cativa ani, un joc obstructionist Premierul afirma ca actiunea lui Dan Diaconescu s-ar putea sa puna pe butuci Oltchimul * Oltchim este in moarte clinica si fara ajutorul PCC Zaremba, intr-un interviu acordat ziarului BURSA pe 5 septembrie 2012: Nu vreau sa fiu castigator si apoi sa fiu acuzat ca am avut vreun avantaj din faptul ca sunt aici de cinci-sase ani Privatizarea Oltchim este o bomba sociala care trebuie rezolvata urgent, iar actionarul minoritar PCC are, de cativa ani, un joc destul de obstructionist, a declarat aseara, premierul Victor Ponta, la un post de televiziune. Ponta a afirmat ca nu va fi incheiat niciun contract daca investitorul nu va accepta si garanta conditiile care tin de pastrarea obiectului de activitate, de investitii si de pastrarea locurilor de munca. Potrivit sursei citate, daca va exista un castigator clar vineri, mai repede de 2-3 luni nu se poate incheia contractul. Premierul a mai declarat: Actiunea lui Dan Diaconescu s-ar putea sa puna pe butuci Oltchimul. Daca luni, cand este termenul, se suspenda procedura de privatizare, mai ales ca pe 27 va fi prezent boardul FMI, Oltchim va muri. --- *UPDTAE 1: Cimarron Energy, firma prin care Rosneft si Gazprom doresc sa participe la privatizarea Oltchim Cimarron Energy este compania prin care Rosneft si Gazprom doreau sa participe la privatizarea Oltchim, potrivit surselor de presa. Aceasta firma reprezinta interesele Rosneft si Gazprom in Europa de Vest si a cerut o amanare a privatizarii Oltchim pentru a putea depune oferta. ----- Premierul Victor Ponta a comentat, ieri, privatizarea Oltchim, apreciind ca situatia combinatului nu este una fericita, deoarece o oferta este exotica cel mai probabil s-a referit la Dan Diaconescu), iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici in comparatie cu Oltchim.

Dan Diaconescu depune oferta pentru privatizarea Oltchim.

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a ajuns la sediul OPSPI, unde va depune o oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), scrie Mediafax. Citeste si: Omul de afaceri Stefan Vuza a depus o oferta pentru preluarea Oltchim Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica: Oltchim va ajunge in insolventa chiar daca se privatizeaza Depun cea mai mare oferta si sigur castig, a spus Diaconescu la intrarea in sediul Ministerului Economiei si .

VIDEO PRIVATIZAREA OLTCHIM, CU SCANDAL. Dan Diaconescu a fost ADMIS: Domnul Vulpescu a inventat ...

14:30 - Dan Diaconescu a povestit ce s-a intamplat la depunerea ofertelor pentru privatizarea Oltchim: Domnul Vulpescu a inventat tot felul de tertipuri impreuna cu secretarele sale - Nu merge imprimanta, mai luati o cafea. In spatele acestei amabilitati, se afla jaful pus la cale de domnul Vulpescu. 13:10 - Remus Vulpescu: Ordinea in care am enumerat companiile ofertante este ordinea cronologica in care au fost depuse. Vulpescu a adaugat ca primele trei companii a inaintat ofertele .

PRIVATIZAREA OLTCHIM, CU SCANDAL. Dan Diaconescu a fost ADMIS: Domnul Vulpescu a inventat tot ...

14:30 - Dan Diaconescu a povestit ce s-a intamplat la depunerea ofertelor pentru privatizarea Oltchim: Domnul Vulpescu a inventat tot felul de tertipuri impreuna cu secretarele sale - Nu merge imprimanta, mai luati o cafea. In spatele acestei amabilitati, se afla jaful pus la cale de domnul Vulpescu. 13:10 - Remus Vulpescu: Ordinea in care am enumerat companiile ofertante este ordinea cronologica in care au fost depuse. Vulpescu a adaugat ca primele trei companii a inaintat ofertele .

Privatizarea Oltchim: Trei investitori au depuse oferte. Dan Diaconescu si Gazprom au cerut suspendarea procesului

UPDATE 13:10: Odata cu depunerea ofertei pentru privatizarea Oltchim, Dan Diaconescu a cerut si suspendarea procesului de privatizare. Termenul de solutionare a solicitarii este in noiembrie 2012. Diaconescu a mai.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )