Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alina Bica, despre disputele cu Codruta Kovesi: M-a poftit sa inchid usa pe dinafara. Eu sloboda la gura, domnia sa, de asemenea (VIDEO)

B1 B1,
Alina Bica, despre disputele cu Codruta Kovesi: M-a poftit sa inchid usa pe dinafara. Eu sloboda la gura, domnia sa, de asemenea (VIDEO)

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a vorbit miercuri, la Dosar de politician despre disputele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu actuala sea a DNA, Laura Codruta Kovesi. Am avut. continuă pe B1

Alina Bica: Eu sunt sigura ca daca m-as fi dus la vie, la domnul Ghita, nu apareau pozele la televizor. Am fost condamnata pe declaratii (VIDEO)

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a vorbit miercuri, la Dosar de politician despre episodul publicarii pozelor in care apare la Parsi alaturi de Elena Udrea. in acest context, Bica a facut.

Alina Bica: Ca este o zi de condamnare sau e o viata, pentru mine inseamna acelasi lucru. Mie mi-au luat tot ce am avut (VIDEO)

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a vorbit marti, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, despre condamnarea de patru ani de inchisoare cu executare pe care a primit-o pentru.

Traian Basescu, dezvaluiri despre Codruta Kovesi: Se vizita frecvent cu domnul Ghita, in timp ce eu o tineam de om neutru

Fostul presedinte Traian Basescu face dezvaluiri incredibile din relatia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi cu Sebastian Ghita. Basescu a declarat, pentru Gandul. info, ca a aflat dupa terminarea.

Instanta suprema a decis: Alina Bica a fost condamnata la patru ani de inchisoare, cu executare, pentru favorizarea infractorului. Adriean Videanu a fost achitat

Alina Bica a fost condamnata, marti, la patru ani de inchisoare, cu executare, pentru favorizarea infractorului. Totodata, ea a fost achitata pentru abuz in serviciu.

Alina Bica, patru ani cu executare pentru favorizarea infractorului. Adriean Videanu a fost achitat (VIDEO)

Alina Bica, fost procuror sef DIICOT, a fost condamnata lapatru ani de inchisoare cu executare pentru favorizarea infractorului, dar a fost achitata pentru abuz in serviciu, in dosarul care o.

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, condamnata la patru ani de inchisoare cu executare, Adriean Videanu, achitat

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost condamnata, marti, de instanta suprema, la patru ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu si favorizarea infractorului, iar fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost achitat, decizia.

Alina Bica, condamnata la patru ani de inchisoare cu executare; Videanu, achitat

Alina Bica, fosta sefa a DIICOT, a fost condamnata astazi la patru ani de inchisoare cu executare si a fost achitata pentru infractiunea de abuz in serviciu, in vreme ce Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, a fost achitat pentru complicitate la abuz in serviciu, informeaza Digi 24.

Elena Udrea: Alina Bica era vazuta ca o profesionista, rea. Cu ea se discuta in Guvern mai mult decat cu ministrul Justitiei

Elena Udrea a declarat, luni, ca fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Alina Bica, era perceputa in Guvern ca fiind o persoana rea, deoarece nu facea pe plac nimanui, nici prim-ministrului sau sefilor SRI, daca ceea ce i se cerea era impotriva convingerilor ei.

Elena Udrea, aprecieri laudative la adresa fostei sefe DIICOT, Alina Bica, facute in fata judecatorilor Curtii Supreme care solutioneaza dosarul ANRP

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea a declarat luni ca prietena sa, Alina Bica, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, era perceputa in Guvern ca fiind o persoana rea, deoarece nu facea pe plac nimanui, nici prim-ministrului sau sefilor SRI, daca ceea ce i se cerea era impotriva convingerilor ei.

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, ar putea primi azi verdictul expertilor privind sesizarea de plagiat

Expertii care au analizat acuzatiile de plagiat in cazul tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi au incheiat raportul individual, iar astazi raportul comun ar putea fi inaintat Comisiei Juridice din cadrul Consiliului National de Atestare a Diplomelor Universitare. Practic, fiecare dintre cei trei membri ai comisiei de analiza a incheiat cate un raport, iar in acest moment se lucreaza la agregarea opiniilor exprimate de experti.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )