Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alina Gorghiu, atac dur la adresa PSD: O sa ajunga probabil sa desemneze un premier din randul 7 de la geam (VIDEO)

B1 B1,
Alina Gorghiu, atac dur la adresa PSD: O sa ajunga probabil sa desemneze un premier din randul 7 de la geam (VIDEO)

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a comentat marti intr-o declaratie pentru jurnalistii prezenti la Palatul Parlamentului declaratia presedintelui Klaus Iohannis conform careia nu va nominaliza un premier ca. continuă pe B1

Alina Gorghiu, atac la adresa sefului PSD, dupa declaratiile presedintelui Iohannis: Nu stiu ce mai cauta Dragnea in Parlament

Presedintele PNL Alina Gorghiu considera ca seful PSD Liviu Dragnea nu ar avea ce sa caute in Parlament.

Gica Hagi, atac dur la adresa lui Andrei Vochin: Stai linistit ca vei fi printre cei care ii vor cere autografe lui Ianis. O sa faci coada acolo la el

Gica Hagi a lansat un atac dur la adresa lui Andrei Vochin, consilierul presedintelui FRF, cu privire la motivul pentru care Ianis Hagi nu a fost promovat suficient la echipa nationala. Un jucator care a.

Gorghiu, atac la Ponta: Ma ameninta zilnic cu puscaria. La un moment dat, voi face dezvaluiri

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat un atac dur la adresa fostului premier, Victor Ponta, in contextul in care liderul liberalilor marturiseste ca este amenintata zilnic cu puscaria de catre fo.

Alina Gorghiu: Nu stiu ce mai cauta domnul Dragnea in Parlamentul Romaniei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu ar avea ce cauta in Parlament, fiind o persoana condamnata, a declarat marti liderul liberalilor, Alina Gorghiu. Am senzatia, cateodata, ca declaratiile.

Ce a spus Alina Gorghiu despre premierul Ciolos

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, pe Facebook, ca nu intelege deloc supararea liderilor PSD si ALDE legata de intentia presedintelui Iohannis de a propune un premier politic, comentand ca.

Alina Gorghiu: Mie imi place Ciolos! Voua?

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, pe Facebook, ca nu intelege deloc supararea liderilor PSD si ALDE legata de intentia presedintelui Iohannis de a propune un premier politic, comentand ca.

Alina Gorghiu: Voua va place Ciolos? Ca mie da...

Copresedintele PNL Alina Gorghiu nu intelege supararea celor de la PSD si ALDE cu privire la intentia presedintelui Klaus Iohannis de a propune un premier politic, precizand ca ei ii place Dacian Ciolos, cel care are toate sansele sa fie sustinut de PNL pentru a ramane la Palatul Victoria si dupa alegerile parlamentare.

UPDATE Alina Gorghiu, propusa ca presedinte unic al PNL/ Vasile Blaga: Suntem un singur partid, am decis ca PNL sa aiba un presedinte unic

Fostii democrat-liberali au propus sambata ca PNL sa fie condus de un presedinte unic, respectiv AlinaGorghiu, din partea vechiului PDL fiind imputernicit sa semneze listele cu candidati pentru alegerileparlamentare eurodeputatul Daniel Buda. UPDATE Vasile Blaga: Suntem un singur partid, am decis ca PNL sa aiba un presedinte unic - Alina Gorghiu / Consiliul National de Coordonare al PNL va fi organizat sambata viitoare pentru validarea deciziei privind preluarea presedintiei unice de catre Alina Gorghiu. Citeste si: Primarul Aradului, Gheorghe Falca, va fi seful campaniei PNL la alegerile parlamentarePremierul PNL, in cazul castigarii alegerilor parlamentare, va fi desemnat de catre aripa democrat-liberala surse).

Radu Banciu: Alina Gorghiu, cel putin temporar, a devenit unica. in sfarsit, si-a vazut visul cu ochii dupa demisia lui Vasile Blaga (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Alina Gorghiu a devenit presedinte unic al PNL. Alina Gorghiu, cel putin temporar, a devenit.

Alina Gorghiu: Nu l-as aprecia pe Dacian Ciolos ca acum, daca ar intra in PNL

Alina Gorghiu pare sa nu mai fie pe aceeasi lungime de unda cu presedintele Klaus Iohannis. Sefa PNL, Alina Gorghiu, a spus ca nu l-ar mai respecta pe premierul Dacian Ciolos daca s-ar inscrie in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )